Colliesanomat

SCY:n jäsenille lähetetään neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Colliesanomat-lehti. Jakelusta vastaa Posti Oy.

Huolehdithan, että jäsenrekisterissä ja Intrassa on osoitteesi ajantasalla. Jäsenrekisteriämme ylläpitää Tampereen Laserma Oy. Suositeltavin tapa ilmoittaa uusi/muuttunut osoite on kirjautua Intraan ja päivittää  "Muokkaa omia tietojasi" sivulle uudet yhteystiedot. Näin tieto päivittyy samalla kertaa sekä Intraan, että jäsenrekisteriin. Muita yhteydenottotapoja on Laserman yhteydenottolomake tai sähköposti tilaajapalvelu(at)laserma.fi, mutta tällöin osoite ei korjaannu Intrassa, eli muista muuttaa osoite erikseen mahdollisimman pian.

Mikäli et ole saanut Colliesanomia kohtuullisessa ajassa (viikossa) sen ilmestyttyä tai jos osoite, johon lehti toimitetaan, on muuttunut, ota yhteyttä Tampereen Lasermaan. 

Tule mukaan tekemään Colliesanomia

Onko sinulla kirjoitus, valokuva, piirros tms. materiaalia, joka sopisi kenties lehtemme eri palstoille? Lähetä materiaali vähintään viikkoa ennen viimeistä materiaalinjättöpäivää Colliesanomien toimitukseen.


Colliesanomien materaalinjätön aikataulu 2019

 CS 1/19CS 2/19CS 3/19CS 4/19
Aineiston oltava toimituksessa: 30.1. 1.5. 31.7. 30.10.
Lehti ilmestyy: vk 11 vk 24 vk 37 vk 50

Lähettämällä kuvan Collieyhdistykselle ja/tai Colliesanomiin, annat kuvan käyttöoikeudet yhdistykselle.

Jätä artikkelivinkki

 

Vastuu virheistä ja reklamaatiot

Kaikki hyväksytyt ilmoitukset pyritään julkaisemaan ko. lehdessä. Mikäli ilmoitusta ei tuotannollista tai muista toiminnallisista syistä (esim. lakko tai postin myöhästyminen) tai asiakkaasta johtuvasta syystä kuitenkaan voida julkaista, toimitus ei vastaa ilmoittajalle mahdollisesti aiheutuvista vahingoista.

Muissa tapauksissa lehden vastuu ilmoituksen poisjäämisestä tai julkaisemisessa sattuneesta virheestä rajoittuu ilmoituksesta maksetun määrän palauttamiseen tai ilmoituksen uudelleen julkaisemiseen.

Huomautukset tehtävä 14 päivän kuluessa ilmoituksen julkaisemisesta vastaavalle toimittajalle sähköpostitse osoitteella colliesanomat(at)collieyhdistys.fi.