Colliesanomat

SCY:n jäsenille lähetetään neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Colliesanomat-lehti. Jakelusta vastaa Posti Oy.

Huolehdithan, että jäsenrekisterissä on osoitteesi ajantasalla. Jäsenrekisteriämme ylläpitää Tampereen Laserma Oy. Uuden/muuttuneen osoitteen ilmoitat helpoten Lasermaan yhteydenottolomakkeella. tai sähköpostilla tilaajapalvelu(a)laserma.fi.

Mikäli et ole saanut Colliesanomia kohtuullisessa ajassa (viikossa) sen ilmestyttyä tai jos osoite, johon lehti toimitetaan, on muuttunut, ota yhteyttä Tampereen Lasermaan. 

Tule mukaan tekemään Colliesanomia

Onko sinulla kirjoitus, valokuva, piirros tms. materiaalia, joka sopisi kenties lehtemme eri palstoille? Lähetä materiaali vähintään viikoa ennen viimeistä materiaalinjättöpäivää Colliesanomien toimitukseen.


Colliesanomien materaalinjätön aikataulu 2016

 CS 1/17CS 2/17CS 3/17CS 4/17
Aineiston oltava toimituksessa: 8.2. 8.5. 14.8. 13.11.
Lehti ilmestyy: vk vk vk 37 vk 50

Lähettämällä kuvan Collieyhdistykselle ja/tai Colliesanomiin, annat kuvan käyttöoikeudet yhdistykselle.

Jätä artikkelivinkki

 

Vastuu virheistä ja reklamaatiot

Kaikki hyväksytyt ilmoitukset pyritään julkaisemaan ko. lehdessä. Mikäli ilmoitusta ei tuotannollista tai muista toiminnallisista syistä (esim. lakko tai postin myöhästyminen) tai asiakkaasta johtuvasta syystä kuitenkaan voida julkaista, toimitus ei vastaa ilmoittajalle mahdollisesti aiheutuvista vahingoista.

Muissa tapauksissa lehden vastuu ilmoituksen poisjäämisestä tai julkaisemisessa sattuneesta virheestä rajoittuu ilmoituksesta maksetun määrän palauttamiseen tai ilmoituksen uudelleen julkaisemiseen.

Huomautukset tehtävä kirjallisena 14 päivän kuluessa ilmoituksen julkaisemisesta vastaavalle toimittajalle osoitteeseen: Birgit Halkio, Terottajantie 26 G 19, 75500 Nurmes tai sähköpostitse osoitteella colliesanomat(a)collieyhdistys.fi.