Colliesanomat

SCY:n jäsenille lähetetään neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Colliesanomat-lehti. Colliesanomat on nelivärinen, 80-sivuinen, laadukas suomenkielinen tietopaketti rotujemme ajankohtaisista asioista, ja sen sisältää monipuolisia artikkeleita eri aiheista. Lehden jakelusta vastaa Posti Oy.

Huolehdithan, että osoitetietosi ovat ajan tasalla jäsenrekisterissä ja Intrassa. Jäsenrekisteriämme ylläpitää jäsensihteeri Johanna Kuusi. Suositeltavin tapa ilmoittaa uusi/muuttunut osoite on kirjautua Intraan ja päivittää "Muokkaa omia tietojasi" -sivulle uudet yhteystiedot. Näin tieto päivittyy suoraan sekä Intraan että jäsenrekisteriin. Voit ottaa jäsensihteeriin yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen scy.jasenpalvelut@gmail.com . Ota yhteyttä tähän sähköpostiin myös siinä tapauksessa, ettet ole saanut Colliesanomia kohtuullisessa ajassa (viikossa) sen ilmestyttyä.

Tule mukaan tekemään Colliesanomia!

Onko sinulla kirjoitus, valokuva, piirroksia tai muuta materiaalia, joka sopisi kenties lehtemme eri palstoille? Lähetä materiaali vähintään viikkoa ennen viimeistä materiaalinjättöpäivää Colliesanomien toimitukseen.


Colliesanomien aineistopäivät 2019

 CS 1/19CS 2/19CS 3/19CS 4/19
Aineiston oltava toimituksessa: 30.1. 1.5. 31.7. 30.10.
Lehti ilmestyy: vk 11 vk 24 vk 37 vk 50

Kaikki aineisto tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen colliesanomat@collieyhdistys.fi . Lähettämällä kuvan Collieyhdistykselle ja/tai Colliesanomiin, annat kuvan käyttöoikeudet yhdistykselle.


Vastuu virheistä ja reklamaatiot

Kaikki hyväksytyt ilmoitukset pyritään julkaisemaan ko. lehdessä. Mikäli ilmoitusta ei tuotannollista tai muista toiminnallisista syistä (esim. lakko tai postin myöhästyminen) tai asiakkaasta johtuvasta syystä kuitenkaan voida julkaista, toimitus ei vastaa ilmoittajalle mahdollisesti aiheutuvista vahingoista.

Muissa tapauksissa lehden vastuu ilmoituksen poisjäämisestä tai julkaisemisessa sattuneesta virheestä rajoittuu ilmoituksesta maksetun määrän palauttamiseen tai ilmoituksen uudelleen julkaisemiseen.

Huomautukset on tehtävä 14 päivän kuluessa ilmoituksen julkaisemisesta vastaavalle toimittajalle sähköpostitse osoitteella colliesanomat(at)collieyhdistys.fi.