Valiot

Valiogalleriaan pääsevät kansainvälisen, pohjoismaisen tai Suomen kansallisen valionarvon saavuttaneet, Suomeen rekisteröidyt ja suomalaisen omistamat koirat. Jos koirasi tiedot puuttuvat sivulta, ota yhteyttä sähköpostilla webmaster@collieyhdistys.fi. Jos haluat koirastasi kuvan valioitumistiedon yhteyteen, lähetä se myös sähköpostilla samaan osoitteeseen. Liitä sähköpostiisi mukaan koiran virallinen nimi ja rekisterinumero, kasvattajan ja omistajan nimi sekä tulokset, joilla valionarvo on saavutettu.


Uusien valionarvojen lisääminen

Onnea uudelle valiolle! Sivuille lisätään uusia valioita sitä mukaa, kun valionarvo on vahvistettu Suomen Kennelliitossa. Jos haluat valioitumisuutisen yhteyteen kuvan, lähetä se sähköpostilla osoitteeseen webmaster@collieyhdistys.fi. Liitä sähköpostiisi mukaan koiran virallinen nimi ja rekisterinumero, kasvattajan ja omistajan nimi sekä tulokset, joilla valionarvo on saavutettu.

Huomaathan, että sinulla tulee olla kuvaan käyttöoikeus ja antaessasi kuvan Suomen Collieyhdistyksen käyttöön annat luvan sen julkaisuun Suomen Collieyhdistys ry:n julkaisuissa.


Harrastuslajien valionarvot

Käyttövaliot

Paimennusvaliot

Tottelevaisuusvaliot

Agilityvaliot

Rally-tokovaliot

Muut valiot


Muotovaliot

Sileäkarvainen collie

Pitkäkarvainen collie

  • C.I.B
  • POHJ MVA
  • FI MVA

Vahvistettuja titteleitä voi tarkastella myös KoiraNet -jalostustietojärjestelmässä. Oheisista linkeistä pääset vuoden 2020 tietoihin kummassakin rodussa. Vuosiluvun vaihto onnistuu vaihtamalla osoiterivin loppuun haluamasi vuosiluku. KoiraNet -järjestelmän tiedot alkavat noin vuodesta 1990.

Sileäkarvaiset

Pitkäkarvaiset