Haku SCY:n joukkueeseen TOKOn SM-kilpailuihin 2019

  • 30.05.2019
  • Julkaisija : Ilona Karjalainen
  • Kuvaaja : Josefina Lindgren
  • Kommentit: 0

Haku Suomen Collieyhdistys ry:n SM-TOKO 2019 joukkueeseen on auennut!

Vuoden 2019 SM-TOKO järjestetään Paimiossa 3-4.8.2019. Joukkuekilpailun luokat jakaantuvat lauantaille 3.8. (ALO ja EVL-karsinta) sekä sunnuntaille 4.8. (AVO, VOI).

Ilmoittautumiset ja tiedustelut SCY:n SM-TOKO 2019 joukkueeseen 20.6.2019 mennessä Kaarina Pesoselle osoitteeseen downmoore@kotinet.com. SCY maksaa joukkueen ilmoittautumismaksut sekä SCY-logolliset t-paidat.

OSALLISTUMISOIKEUS

Joukkuekilpailuun yhdistykset voivat osallistua korkeintaan kuuden koiran ja kolmen varakoiran joukkueilla.
Joukkue koostuu kahdesta alokas- ja kahdesta avoimen luokan koirakosta sekä kahdesta voittaja- tai erikoisvoittajaluokan koirakosta.
Joukkueessa on oltava vähintään kolme koiraa: yksi alokasluokassa ja yksi avoimessa luokassa sekä yksi voittaja- tai erikoisvoittajaluokassa.

Erikoisvoittajaluokkaan osallistuvalla koiralla tulee olla siihen osallistumisoikeus ennen SM-kokeen ilmoittautumisajan umpeutumista.
Lisäksi jokaisella joukkueella on oikeus ilmoittaa yksi varakoira alokasluokkaan ja avoimeen luokkaan sekä yksi varakoira voittaja- tai erikoisvoittajaluokkaan.
Tuloksiin lasketaan kolmen koirakon tulos: yhden alokasluokan ja yhden avoimen luokan koirakon tulos sekä yhden voittajaluokan tai erikoisvoittajaluokan koirakon tulos.
Tulosten mennessä tasan voittaja- tai erikoisvoittajaluokan tulos ratkaisee joukkueiden paremmuuden.
Joukkueeseen kuuluvan koiran ohjaajan tulee olla edustamansa yhdistyksen jäsen. Ohjaaja saa osallistua joukkuekilpailuun vain yhdellä koiralla.

TULOSVAATIMUKSET

Alokasluokkaan osallistuvalla koiralla pitää olla tulos (vähintään 3-palkinto) alokasluokasta.

Avoimeen luokkaan osallistuvalla koiralla pitää olla vähintään avoimen luokan 3-palkinto tai alokasluokan koulutustunnus (TK1 = kolme alokas-luokan 1-palkintoa). (Selvennys: jos koiralla on TK1, se saa osallistua avoimeen luokkaan; jos koiralla ei ole TK1 ja haluaa osallistua avoimeen luokkaan, on sillä oltava vähintään 3-palkinto avoimesta luokasta.)

Voittajaluokkaan osallistuvilla koirilla pitää olla vähintään voittajaluokan 3-palkinto tai avoimen luokan koulutustunnus (TK2 =kolme avoimen luokan 1-palkintoa). (Selvennys: jos koiralla on TK2, se saa osallistua voittajaluokkaan; jos koiralla ei ole TK2 ja haluaa osallistua voittajaluokkaan, on sillä oltava vähintään 3-palkinto voittajaluokasta.)

Erikoisvoittajaluokkaan osallistuvalla koiralla tulee olla TK4 tai sen tulee olla TVA. Lisäksi koiralla tulee olla vähintään kaksi EVL:n 1-palkintoa vähintään kahdelta eri tuomarilta saavutettuna edellisten SM-kilpailujen finaalin päättymisen jälkeen ennen ko. vuoden SM-kilpailujen ilmoittautumisajan umpeutumista TAI – yksi 1-palkinto edustusjoukkueen valintakokeesta saavutettuna edellisten SM-kilpailujen finaalin päättymisen jälkeen ennen ko. vuoden SM-kilpailujen ilmoittautumisajan umpeutumista.

Teksti: Ilona Karjalainen
Kuvaaja: Josefina Lindgren