Haku SCY:n palveluskoirarinkiin 2020 auki!

  • 28.12.2019
  • Julkaisija : Sarianna Saarenheimo
  • Kommentit: 0

Haku collieiden vuoden 2020 PALVELUSKOIRARINKIIN on jälleen auennut!  

Palveluskoirarinki on pitkä- ja sileäkarvaisille collieille tarkoitettu liikkuva koulutusyhteisö, jonka tavoitteena on valmentaa palveluskoirakokeisiin tähtääviä ja jo koetasoisia koiria etenemään harrastuksessaan. Hakijan tulee siis olla harrastuksessaan koetavoitteisiin pyrkivä, ja sekä ohjaajan että koiran tulee lähtökohtaisesti olla sekä henkisiltä että fyysisiltä ominaisuuksiltaan kykeneviä osallistumaan virallisiin palveluskoirakokeisiin (luuston terveys, laukausvarmuus, antidoping tms.). Palveluskoirarinkiin hakijan tulee lisäksi olla Suomen Collieyhdistyksen jäsen. Rinkiin valitaan 11 koirakkoa (ensisijaisesti 1 koira/ohjaaja), ja koulutuskertoja on yhteensä neljänä viikonloppuna. Koulutukseen kuuluu niin tottelevaisuus- kuin maastokoulutusta. 

Kouluttajana jatkaa edellisen vuoden suuresti pidetty kouluttaja Heidi Kailio.

RINKIKERRAT (suunnitelmat ovat alustavia ja muutokset mahdollisia): 

21.-22.3.2020 Kauhajoki (tottis)
5/2020 Lahti (tottis + maasto)
8/2020 Jämi (maasto)
11/2020 Jyväskylä (tottis)

Ringin hinta on 40 €/viikonloppu, matka- ja majoituskulut omakustanteisia.

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja koirastasi 31.1.2020 mennessä osoitteeseen pktoimikunta(at)collieyhdistys.fi .

Huomioithan, että rinkiin osallistuminen vaatii sitoutumista sekä kykyä ja halua liikkua autolla pitkiäkin matkoja rinkikoulutuksiin eri puolille Suomea, mutta palkitsee sinut ja koirasi varmasti mukavalla, kannustavalla ja samanhenkisellä rinkiporukalla ja osaavalla valmentajalla! 

Mikäli innostuit, laita hakemuksesi tulemaan (: