Historiallinen tulos sk collieille

  • 18.08.2019
  • Julkaisija : Kirsi Leppälammi
  • Kommentit: 0

Collierodussa tehtiin jälleen historiaa, kun ensimmäinen sileäkarvainen collie suoritti vesipelastuskokeen soveltuvuuskokeen hyväksytysti. Näin omistaja Katja Kaipainen kertoo:

"Vertin (Cinnaberry's Calvin K) kanssa lähdettiin Suomen Landseeryhdistyksen järjestämään VEPE kokeeseen 18.8. Savonlinnaan äkkilähdöllä peruutuspaikalle katsomaan koulutustasoa. Vertti on harrastanut VEPEä aktiivisesti kaksi edellistä kesää, mutta tämän kesän ollut pääsääntöisesti sairaslomalla tapaturman takia, uida on onneksi jonkin verran saanut leikkauksen jälkeisiä kolmea viikkoa lukuunottamatta.

Keli oli rankka sivuvirtauksen ja saman suuntaisen tuulen takia ja maalin ohituksia nähtiin paljon, Verttikään ei kertaakaan tolppien väliin osunut, mutta onneks riittävän lähelle. Lisäksi yhden liikkeen nollasi, mutta pisteet riittivät juuri SOVE:n läpi pääsyyn, joten nyt on kisaoikeus tässäkin lajissa."

Collieyhdistys onnittelee Verttiä ja Katjaa uudesta aluevaltauksesta, ja toivottaa mukavia hetkiä vepe-harrastuksen parissa!