Erikoisnäyttely collieille

  • 07.08.2018
  • Julkaisija : Kirsi Leppälammi
  • Kommentit: 0

Tämän vuoden ainoa erikoisnäyttely pitkä- ja sileäkarvaisille collieille järjestetään Espoon Marketanpuistossa syksyllä. Poikkeuksellisesti syyskuun 8. päivänä järjestettävä näyttely tuo hyvän syyn tulla etelään erikoisnäyttelyyn pidemmältäkin. Erikoisnäyttely on lauantaina 8.9.2018 ja seuraavana päivänä järjestetään Porvoossa kaikkien rotujen koiranäyttely.

Marketanpuistossa ollaan nyt toista kertaa ja näyttelypaikka on erinomaiseksi havaittu suurine ja kauniisti hoidettuineen nurmikkoaluein. Puistossa on riittävästi tilaa isoihin kehiin. Puistoon on myös erinomaiset kulkuyhteydet Kehä III, joten ei ole tarvetta lähteä pääkaupunkiseudun liikenteeseen.

Tuomarimme tulevat Isosta-Britanniasta sekä Gibraltarilta. The Smiths Show antaa enteen tuomarien sukunimestä, jotka kaikki ovat Smithejä. Derek Smith on arvostettu collietuomari ympäri maailman. Anne ja Nick Smith ovat aviopari, jotka ovat muuttaneet Isosta-Britanniasta Gibraltarille. He ovat kasvattaneet kennelnimellä Tentola.

Erikoisnäyttelyn ensimmäinen ilmoittautumisjakso päättyy 10.8.2018 ja viimeinen ilmoittautuminen on 17.8.2018. Näyttelyssä valitaan paras kasvattajaluokka pennuille, ROP-juniori ja ROP-käyttökoira!

Ilmoita 5 koiraa ja saat ilmaisen mainoksen luetteloon sekä nettisivuille! Lisätietoja löytyy kotisivuilta https://mariina.wixsite.com/collieer18 sekä Facebookista https://www.facebook.com/events/561160230902795/

Erikoisnäyttelyn yhteydessä myös Valioparaati!

Hovawarttien erikoisnäyttely veti yli 300 koiraa. Miten on -pistetäänkö paremmaksi?