SCY:n jäsenpalvelut uudistuvat!

  • 31.07.2019
  • Julkaisija : Ilona Karjalainen
  • Kuvaaja : Kiira Käyhkö
  • Kommentit: 0

SCY lähemmäksi jäsenistöä!

SCY on uudistanut toimintaansa – ja toisaalta mikään ei muutu, eli jäsenelle toiminnot ovat vähintäänkin yhtä helppoja kuin aiemmin. Elokuun ensimmäisestä päivästä alkaen meillä on ikioma jäsensihteeri, Johanna Kuusi. Mikäli tarvitset henkilökohtaisempaa apua, Johannaan saa yhteyden mailitse: scy.jasenpalvelut@gmail.com
SCY:n kotisivujen kautta tehdään edelleen esim. jäsenhakemukset ja osoitteenmuutokset, ja ne ohjautuvat automaattisesti oikeaan paikkaan. Laserman irtisanomisen myötä myös SCY:n arkisto ja varasto ovat muuttaneet. Uusi varasto sijaitsee Sastamalassa, ja sieltä hallinnoidaan myös yhdistyksen tuotemyynti. Varastosta vastaa Päivi Kaski, jonka tavoitat samasta yllämainitusta sähköpostiosoitteesta, tai erityisemmissä kysymyksissä esim. arkistoa koskien suoraan osoitteesta piraatin@gmail.com .

Tänä vuonna myös myöhemmin pitkin vuotta jäseneksi liittyneet saavat postitse koko vuoden Colliesanomat-lehdet! Uusille kennelnimeä anoville lähetetään yhdistyksen toimesta ns. starttipaketti, joka sisältää mm. Rotumääritelmän tulkinta -oppaan ja Collien omistajan oppaan.
Hallitus toivoo että yhdistyksen perustoiminnot alkavat nyt hoitua helpommin, varmemmin ja sujuvammin – ja samalla myös edullisemmin!

Teksti: Suvi Hirvonen
Kuvaaja: Kiira Käyhkö