TOKO SM joukkuehaku 2018

  • 25.06.2018
  • Julkaisija : Kirsi Auranen
  • Kommentit: 0

Haku Tottelevaisuuden SM kilpailuun 2018 Scy joukkueeseen

Ilmoittautuminen SCY joukkueeseen on nyt käynnissä.

TOKO SM Oulu 18.-19.8.2018

Lisätiedot tapahtumasta tokosm2018

Kiinnostaisiko osallistua iloiseen ja lämminhenkiseen, vaikka samalla arvokkaaseenkin tapahtumaan yhdistyksen edustajana? Nyt siihen on mahdollisuus. TOKO SM tapahtuma on monelle ensikertalaiselle yllättänyt positiivisella hengellä ja kannustavalla ilmapiirillä. MIkäli tuntuu siltä, että haluat osallistua ja kriteerit täyttyvät niin ota ihmeessä yhteyttä, jotta usean vuoden tauon jälkeen saisimme joukkueen.

Ilmoittautuminen:

auranen.kirsi@gmail.com

8.7.2018 mennessä.

Hakukriteerejä ja infoa:

Joukkue koostuu kahdesta alokas- ja kahdesta avoimenluokan koirakosta sekä kahdesta voittaja- tai erikoisvoittajaluokan koirakosta. Joukkueessa on oltava vähintään kolme koiraa, yksi alokasluokassa ja yksi avoimessa luokassa sekä yksi voittaja- tai erikoisvoittajaluokassa. Erikoisvoittajaluokkaan osallistuvalla koiralla tulee olla siihen osallistumisoikeus ennen SM-kokeen ilmoittautumisajan umpeutumista. Lisäksi jokaisella joukkueella on oikeus ilmoittaa yksi varakoira alokasluokkaan ja avoimeen luokkaan seka yksi varakoira voittaja- tai erikoisvoittajaluokkaan.

Alokasluokkaan osallistuvalla koiralla pitää olla tulos (vähintään 3-palkinto) alokasluokasta.

Avoimeen luokkaan osallistuvalla koiralla pitää olla vähintään avoimen luokan 3-palkinto tai alokasluokan koulutustunnus (TK1 = kolme alokas-luokan 1-palkintoa). (Selvennys: jos koiralla on TK1, se saa osallistua avoimeen luokkaan; jos koiralla ei ole TK1 ja haluaa osallistua avoimeen luokkaan, on sillä oltava vähintään 3-palkinto avoimesta luokasta.)

Voittajaluokkaan osallistuvilla koirilla pitää olla vähintään voittajaluokan 3-palkinto tai avoimen luokan koulutustunnus (TK2 =kolme avoimen luokan 1-palkintoa).(Selvennys: jos koiralla on TK2, se saa osallistua voittajaluokkaan; jos koiralla ei ole TK2 ja haluaa osallistua voittajaluokkaan, on sillä oltava vähintään 3-palkinto voittajaluokasta.)

Erikoisvoittajaluokkaan osallistuvalla koiralla tulee olla TK4 tai sen tulee olla TVA. Lisäksi koiralla tulee olla vähintään kaksi EVL:n 1-palkintoa vähintään kahdelta eri tuomariltasaavutettuna edellisten SM-kilpailujen finaalin päättymisen jälkeen ennen ko. vuoden SM-kilpailujen ilmoittautumisajan umpeutumista TAI – yksi 1-palkinto edustusjoukkueen valintakokeesta saavutettuna edellisten SM-kilpailujen finaalin päättymisen jälkeen ennen ko. vuoden SM-kilpailujen ilmoittautumisajan umpeutumista.

Mikäli osallistujia joudutaan EVL-luokkaan karsimaan, käytetään osallistujavalinnoissa seuraavia kriteerejä, seuraavassa järjestyksessä:

1. Edustusjoukkueen valintakokeissa 15 parhaan joukkoon sijoittuneet, jotka ovat saaneet I-palkinnon.

2. Muista kokeista saadun kolmen parhaan tuloksen keskiarvon perusteella. Tulosten on oltava vähintään kahdelta eri tuomarilta ja edellisten SM-kilpailujen finaalin päättymisen jälkeen ennen ko. vuoden SM-kilpailujen ilmoittautumisajan umpeutumista.Tulosten tulee olla Suomesta, lukuun ottamatta MM- ja PM-kilpailun tuloksia.

MIKÄLI JOUKKUEEN EVL-KOIRAKKO KARSIUTUU EIKÄ JOUKKUE TÄMÄN JÄLKEEN TÄYTÄ JOUKKUEEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSIA, JOUKKUE EI VALITETTAVASTI VOI OSALLISTUA.