70-vuotisjuhlajulkaisun tilausohjeet

  • 30.05.2016
  • Julkaisija : Jorma Lahti
  • Kommentit: 070-vuotisjuhlajulkaisun tilausohjeet

Suomen Collieyhdistys ry julkaisee 70-vuotisen toimintansa kunniaksi juhlajulkaisun, jossa kerrotaan suomalaisista collieista ja yhdistyksen toiminnasta keskittyen erityisesti viimeiseen kymmeneen vuoteen, 2006–2015. Kirja on jatkumoa 50- ja 60-vuotisjuhlajulkaisuille. Kirjassa esitellään myös ajanjaksolla Vuolasvirta-palkitut kasvattajat ja kerrotaan rotua kohdanneista merkittävistä muutoksista, unohtamatta mittavaa kansanvälisten ja kansallisten valioiden esittelyä kuvineen.

Kirja ilmestyy 70-vuotisjuhlatapahtumassa ja on saatavilla ensimmäisen kerran tapahtuman yhteydessä SCY:n myyntipisteestä Vihtavuorerssa. Kesäkuun loppuun mennessä tilatut kirjat ovat huomattavasti edullisempia kuin myöhemmin tilatut.

Ennakkotilaus

Jos haluat tilata kirjan ennakkoon (30.6. menn.),

  1. lähetä sähköpostia scy.juhlajulkaisu70@gmail.com tai
  2. lähetä kirjallinen tilaus osoitteella: Päivi Kaski, Leiniäläntie 67, 38220 Sastamala


Mainitse tilauksessa kirjojen lukumäärä ja anna yhteystietosi maksuohjeiden antamista varten.

Toimitustapa

Ensisijainen toimitustapa on nouto SCY:n 70-vuotisjuhlatapahtumasta.

Postituksesta perimme 10,00 euron toimituskulut.

Ennakkotilaushinta

Ennakkotilattuna 70-vuotisjuhlakirjan hinta on 19,00 (+mahdolliset toimituskulut). Tilauksen tulee olla maksettu ennen noutoa/postitusta. Maksuohjeet saat tilattuasi, muista antaa yhteystietosi tilatessasi.


E-kirja

Kirja on tilattavissa e-kirjana hintaan 9,90. Tilausohjeet saat sähköpostilla osoitteesta scy.juhlajulkaisu70@gmail.comTilaukset 30.6. jälkeen

Kirja on tilattavissa 30.6.2016 jälkeen Books on Demand -verkkokaupasta osoitteesta www.bod.fi/verkkokauppa hintaan 39,00 + toimituskulut.Ennakkotilaamalla säästät huomattavasti!