Alaosastopäivä 2015

  • 21.02.2015
  • Julkaisija : Jorma Lahti
  • Kommentit: 0

Tervetuloa alaosastopäivään 15.3.2015 Jyväskylään, Rantasipi Laajavuoreen!

Ohjelmassa koulutusta alaosastojen ja toimikuntien toimihenkilöille ja tiedottajille, niin ajankohtaisten yhdistysasioiden, kuin uuden www-sivustommekin parissa. Saamme www-sivujen lisäksi käyttöömme jäsenpalvelua helpottamaan intranet-sivuston, jonka ominaisuuksista sekä palveluista (mm. julkaisujärjestelmä) saamme tilaisuudessa kouluttajan johdolla tarkempaa tietoa. Opettelemme mm. luomaan julkaisujärjestelmän avulla alaosastojen ja toimikuntien palstoille ilmoituksia tulevista tapahtumista, julkaisemaan uutisia ja liittämään näihin kuvia.

Alaosastopäivä mahdollistaa hyvän tilaisuuden tavata kollegoita muista alaosastoista ja jakaa heidän kanssaan kokemuksia päivittäisistä yhdistysasioista. Samalla on hyvä hetki ideoida ja kehittää edelleen yhdistyksemme ja myös alaosastojen toimintaa.

Päivän virallinen ohjelma alkaa kello 10 ja päättyy kello 16. Välissä nautimme lounaan sekä kahvit.

Koulutus, lounas ja kahvi on alaosastojen hallitusten edustajille sekä toimikuntien jäsenille maksuton. Lisäksi koulutukseen saapuville korvataan  kilometrikorvaus, yksi autokunta/alaosasto tai toimikunta, SCY:n kilometrikorvauskäytännön mukaisesti.  

Ilmoittautumiset 28.2.2015 mennessä hallituksen alaosastoyhdyshenkilö Jorma Lahdelle sähköpostilla.

Toivomme ilmoittautumiset yhteen ilmoitukseen koostettuina alaosastoittain/ toimikunnittain, muodossa:
osallistujan nimi, tehtävä, mahdolliset ruoka-ainerajoitteet, kahvi/ tee, jotta osaamme varata oikeanlaiset tarjottavat.


Tervetuloa!

SCY Hallitus