Collienomistajien "käyttäjäkokemuksia" kaivataan!

  • 20.03.2020
  • Julkaisija : Ilona Karjalainen
  • Kuvaaja : Laura Koskenranta
  • Kommentit: 0

Suomen Collieyhdistyksen nettisivut uusitaan tänä keväänä kokonaan. Haluaisimme niille, mutta myös muuhun markkinointiimme, käyttäjäkokemuksia collieiden omistajilta. Voit siis nyt kertoa muillekin, miksi collie on #parasrotuikinä! Kirjoita meille lyhyesti, maksimissaan noin 300 sanalla, miksi sinulla on juuri collie/collieita, mikä erottaa collien juuri sinun omaksi roduksesi, millainen/millaisia collieita sinulla on, millaisessa perheessä ne elävät ja mitä puuhailette yhdessä.

Jos harrastatte jotain (näyttelyitä, eri koiraurheilulajeja), kerro myös, miksi nämä harrastukset ovat juuri teidän juttu ja miksi collie rotuna on niihin juuri se sinulle sopivin. Nyt saa siis kehua estoitta! Lähetä kirjoituksesi nettisivutyöryhmälle sähköpostitse osoitteeseen piraatin@gmail.com ja liitä mukaan kuva itsestäsi collieiden kanssa (kuvan käyttöoikeuden tulee siirtyä Collieyhdistykselle näissä markkinointitarkoituksissa, joten varmista kuvan ottajalta, että tämä on ok, kuvaajan nimi voidaan haluttaessa mainita julkaisun yhteydessä).

Julkaisemme kirjoituksia uusilla nettisivuilla ja käytämme niitä myös muussa rotujen markkinoinnissa. Kaikki eivät tietenkään pääse esille kerralla, mutta näitä kertomuksia ei koskaan ole liikaa!

Kiitämme lämpimästi avusta jo etukäteen!

Teksti: Päivi Kaski
Kuvaaja: Laura Koskenranta