Uutiset

Haku vuoden 2019 pk-rinkiin on käynnissä!

  • 03.01.2019
  • Julkaisija : Sarianna Saarenheimo
  • Kommentit: 0

Suomen Collieyhdistyksen Palveluskoirarinki 2019!

Haku vuoden 2019 palveluskoirarinkiin on käynnissä. Pääkouluttajana jatkaa Heidi Kailio. Rinkiin voivat hakea mukaan SCY:n jäsenet, jotka kilpailevat tai joilla on tavoitteena kilpailla koiransa kanssa palveluskoiralajeissa. Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen pktoimikunta@collieyhdistys.fi 31.1.2019 mennessä. Esittele hakemuksessa itsesi, koirasi ja kerro tavoitteistanne palveluskoiralajien suhteen. Vuodelle 2019 ei haeta erikseen puoltoa alaosastolta rinkiin osallistumiseen, jokainen osallistuja voi halutessaan sopia mahdollisesta tuesta pitämiään koulutuksia vastaan oman alaosastonsa kanssa.

Suunnitellut koulutukset vuodelle 2019:

  • 18.-19.5. Lammi, Tottelevaisuus, kouluttajana Heidi Kailio
  • Elokuu: Raunioetsintä, kouluttajana Heidi Kemppainen
  • Syyskuu: Jämi, Metsäjälki, kouluttajana Heidi Kailio
  • Marraskuu: Jyväskylä, Tottelevaisuus, kouluttajana Heidi Kailio

Hinta 160 euroa/vuosi (40 euroa/viikonloppu)

Muutokset suunnitelmiin mahdollisia! Ryhmän aktiivisuuden mukaan voidaan järjestää viikonloppujen yhteyteen esim. lisää maastotreenejä tai luentoilta, kokonainen lisäviikonloppu myös mahdollinen, maksut näistä erikseen kulujen mukaan.

Tervetuloa treenaamaan palveluskoiralajeja tavoitteelliseen mutta positiiviseen ja kannustavaan collieporukkaan! Mikäli hakijoita on enemmän kuin mahtuu mukaan, ratkaisevat ohjaajan aikaisempi harrastuneisuus palveluskoiralajeissa sekä koiran mahdolliset tulokset, mukaan voivat kuitenkin hakea myös aloittelevat ohjaajat ja koirat! Rinkiin otetaan mukaan maksimissaan 11 koirakkoa ja rinkiin sitoudutaan aina vuodeksi kerrallaan.

Huom! 30.3. Tuusulassa on Lotta Vuorelan luento aiheesta koiran fyysisen kunnon kehittäminen ja tasapainoinen treenaaminen palveluskoiralajeja harrastavan collien näkökulmasta sekä hyppytekniikkakoulutusta luennon jälkeen. Suosittelemme rinkiin hakevia osallistumaan!
Lisätietoja löytyy: https://www.facebook.com/events/283310248962078/