Uutiset

Hallituksen kokouksesta 3/2017 poimittua

  • 11.06.2017
  • Julkaisija : Jorma Lahti
  • Kuvaaja : KP
  • Kommentit: 0

SUOMEN COLLIEYHDISTYS - FINLANDS COLLIEFÖRENING ry

HALLITUKSEN KOKOUS 3/2017

Aika: 10.4.2017 kello 19.00
Paikka: Skype

LÄSNÄ:
Jorma Lahti, puheenjohtaja JL 3/3
Päivi Iivonen, kokouksen sihteeri PI 3/3
Tina Alanko TA 3/3
Kirsi Auranen KA 3/3
Tiina Heikkinen TH 3/3
Taru Kalkas TK 3/3
Merja Kettunen 2/3
Marjo Järventausta MJ 2/3

Puheenjohtaja avasi kokouksen ajassa klo 19.19 ja esityslista hyväksyttiin.

Talous- ja työvaliokunnan asioissa todettiin tilitoimistoon toimitetuksi kaikki saamamme ja tuottamamme dokumentit, kuten allekirjoitettu toimintakertomus + tilintarkastuskertomus veroilmoitusta varten + tilintarkastaja Tapani Tauriaisen tarkistuslausunto. Toiminnantarkastajan Taina Yrjänän lausunto on vielä saamatta.

Yhdistysasioissa käytiin ensimmäisenä asiana läpi 70v juhlajulkaisun korjausliitteet. Korjausarkit ovat saapuneet hallituksen käsittelyyn ja hallitus hyväksyi toimitetut korjausarkit, mutta sivulta 27. Yhdistyksen vaiheita.. intranet -kohdassa tulee korjata seuraava lause: “Sivuston luomisesta ja ulkoasusta vastasi SCY:n www-työryhmä Lauri Uusi-Äijön johdolla.” Hallitus huomioi Päivin ja Satun harmituksen siitä, että juhlakirjaa on näkynyt myynnissä ennakkotilaushintaa alemmalla hinnalla. Asia todettiin. Toisena asiana käsiteltiin ansiomerkkianomukset. Joiden kohdalle tehtiin päätös myöntää hopeinen ansiomerkki Minna Nymanille sekä kultaiset ansiomerkit Riitta Lod ja Monica Hanstén. Tässä yhteydessä hallitus päätti myös päivittää ja lyhentää ansiomerkkianomusta vastaamaan enemmän yhdistyksen nykyvaatimuksia. KA valmistelee asian hallituksen seuraavaan kokoukseen.

Jäsenasioissa todettiin uusia jäseniä liittyneeksi yhdistykseen 21, jotka ovat hyväksytty jäseniksi hallituksen toimesta hallituksen Facebook seinällä jo ennakkoon. Eronneiden jäsenten kohdalla havaittiin Laserman toimittamalla maksamattomien listalla virheitä. Pyydetty lähettämään uusi lista Lasermalta. Hallitus tulee pitämään uuden kokouksen, kun uusi lista saapunut. Skype -kokouskutsu eronneiden jäsenten toteamiseksi eronneiksi pidetään ennen kevätvuosikokousta.

Jalostustoimikunnan asioissa todettiin, että Kennel Siniketulle on myönnetty poikkeuslupa pk+sk -yhdistelmään. Tieto on välitetty asianosaisille. Todettiin, että hallituksen ja jalostustoimikunnan yhteiskokous on sovittu pidettäväksi CollieExpossa Lautsiassa.

WWW-työryhmän asioissa todettiin sähköpostiongelman selvittelyn jatkuneen palvelutarjoajan kanssa. Tehty tukipyyntö palvelutarjoajalle ja 9.3.2017 saatu kuittaus ongelman juurisyyn löytymisestä ja virheen korjautumisesta. Toisena asiana käsiteltiin jäsenkortti Intraan muutosta, jolloin omissa tiedoissa olisi painonappi, josta saisi omat tiedot generoitua PDF:ksi ja jäsenkortin saisi ladattua itselle. Hallitus päätti tilata jäsenistölleen jäsenkortti -ominaisuuden SCY Intranettiin. Kolmantena asiana oli Koodiviidakon yhteyshenkilön vaihtuminen 28.3.2017. Jatkossa asioimme Mikko Niskasen kanssa (mikko.niskanen@viidakko.fi), +358 40 8410242. Todettiin.

Alaosastojen asioissa käsiteltiin alaosastopäivän suunnittelua. Collieviikonloppu, jonka yhteydessä myös vuosikokous. Ajankohta 18–19.11.17 Lautsia, varaus tiloista tehty. Colliesanomat 2/2017 lehteen mainos.

PK-toimikunnan asioissa käsiteltiin sopimus PK-ringistä + koulutustapahtumien tapahtumaselvitykset. Todettiin sopimuksen saapuneen sihteerille ja se on arkistoitu yhdistyksen sopimusmappiin, tapahtumaselvitykset ovat tulossa.

Agilitytoimikunnan asioissa todettiin, että Eva ja Mikael Viitaniemi ovat menossa SAGI:n vuosikokoukseen 23.4. Annettu SCY:n valtakirja Eva Viitaniemelle. Todettiin.

Luonnetoimikunnan asioissa todettiin Per Arveliuksen luennolle ennen vuosikokousta ilmoittautuneen toistakymmentä jäsentä ja pari ei jäsentä. Englanninkieliselle luennolle on kielimuuria - Suomenkieliselle olisi kysyntää. Etäyhteys ei ole mahdollista luennon ajalle. Luonnetoimikunta kirjoittaa suomenkielisen tiivistelmän luennosta.

Paimennustoimikunnan asioissa todettiin paimennustoimikunnan kokousmuistio 2/2017. Lisäksi todettiin toukokuussa tulossa olevat paimennuskokeet Somerolla 15.–16.5. sekä Kuttukuussa pidettävät PAIM-T kokeet 2.-3.9.2017. Lisäksi todettiin, että syyskuussa tullaan pitämään yhdistyksen historian ensimmäiset paimennuksen rotumestaruuskokeet, luokat E-, 1-, 2- ja 3 on anottu 10.9.2017 Somerolle. Ylituomarina toimii Eija Kansanaho-Palonen. Ruokasponssi Eukanuba.

Näyttelytoimikunnan asioissa todettiin, että pääerikoisnäyttely pidetään perjantaina, Vantaalla - kartanon nurmikenttä alueella.

Seuraavat hallituksen kokoukset: Kevätvuosikokous la 22.4.2017 kello 15 Tuomarinkartano, 4/2017 kokous huhtikuussa, 5/2017 Hallituksen Skype -kokous 7.6.2017 klo 19:00.

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 22:01.

Kuvaaja: KP