Uutiset

Hallituksen kokouksesta 4/2018 poimittua

  • 13.05.2018
  • Julkaisija : Jorma Lahti
  • Kommentit: 0

Hallitus piti neljännen kokouksensa 23.4.2018 klo 19:00 GoToMeeting kokouksena. Läsnä kokouksessa olivat: puheenjohtaja Jorma Lahti, sihteeri Päivi Iivonen ja jäsenet Tiina Heikkinen, Marjo Hautaviita, Katja Kuosmanen sekä Taru Kalkas. Poissa olivat jäsen Tiina Alanko, varapuheenjohtaja Kirsi Auranen, varajäsenet Elina Lämsä sekä Teija Lehtoranta.

Puheenjohtaja avasi kokouksen ajassa klo 19.43. Esityslista hyväksyttiin.

Yhdistysasioissa käsiteltiin GDPR asiaa ja valmistautumisessa todettiin edetyksi. Tietosuojaselosteet on päivitetty, niin intranet- ja julkaisujärjestelmän osalta kuin myös jäsenrekisterin osalta. Tietosuojasopimusliite on allekirjoituskierroksella SCY:n ja Koodiviidakko Oy:n kesken. Laserman kanssa on tehtävä vastaava sopimus kuin Koodiviidakon kanssa. Lisäksi hallitus käsitteli toimihenkilöiden vajauksia useammissa toimikunnissa. Päätettiin laittaa yhteisilmoitus Colliesanomiin, jotta saadaan keskitetyt ohjeet toimikuntiin hakemiseksi.

Jäsenasioissa hallitus käsitteli PayTrail –maksutapavaihtoehdon käyttöönottoa yhdistyksessä jäsenlaskujen, tapahtumien ja myyntituotteiden maksamisessa. Päätettiin ottaa PayTrail -maksutapa käyttöön yhdistyksessä. Edistetään asiaa Koodiviidakon kanssa. Uusia jäseniä todettiin hyväksytyksi 34 kpl. Puollettiin Johanna Ruottisen Vuolasvirta–anomusta.

Saapuneita kirjeitä oli neljä, ja lähteneitä kaksi.

Alaosastoasioissa käsiteltiin Colliepäivä 15.9.2018 (lauantai). Todettiin, että tapahtumasta tarvitaan lisäohjeistusta toimikunnille ja alaosastoille. Colliesanomat CS2/2018 lehteen on tulossa lisätietoa.

PK-toimikunnan asioissa todettiin, että FH rotumestaruuskilpailut 16.9. järjestää Aktiivicolliet. Kauhajoen ja Sievin pk-ringin tapahtumaselvitykset todettiin. VUL:n liittokokous pidettiin Jyväskylässä 8.4. ja SCY:tä edusti Katja Kuosmanen. Tuliaisina kokouksesta saimme tehtäväksi kartoittaa jäsenistöstämme VUL-lisenssin haltijat ja päättää sitä kautta onko yhdistyksen tarpeen kuulua VUL:oon?

Toko toimikunnan asioissa todettiin, että tokomestaruuskilpailuiden järjestäminen on edelleen auki.

Agilitytoimikunnan asioissa todettiin, että SAGIn kevätkokouksessa 21.4.2018 SCY:tä edusti Silja Larmu.

Luonnetoimikunnan asioissa todettiin, että MMM, tutkija ja jalostusagronomi Terhi Mehtiön C-BARQ luentomainokset tulee julkaista ennen kevätkokousta yhdistyksen kotisivulla ja FB-seinällä.

Paimennustoimikunnan asioissa käytiin läpi paimennusekskursio Viroon 20.–22.4.2018. Suunnitteluryhmään ovat kuuluneet Jorma Lahti, Mari Palgi, Kaisla-Maria Hakala ja Riina Pertens. Tapahtumaselvitys, laskuerittely ja tapahtumauutinen todettiin. Osallistujia ilmoittautunut Suomesta kaksi paimentajaa + kouluttaja/tuomari.

Seuraavat hallituksen kokoukset 5/2018 ti 29.5. klo 19.00 ja 6/2018 ma 25.6. klo 19.00.

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 23:26.