Hallituksen kokouskuulumisia 1/2020

  • 07.02.2020
  • Julkaisija : Ilona Karjalainen
  • Kommentit: 0

HALLITUKSEN KOKOUSKUULUMISIA 1/20
Hallitus kokoontui nettikokoukseen GoToMeeting-palvelussa 24.1.2020.

Kevätvuosikokouspaikaksi saatu Länsimäen koulun auditorio Vantaalla, kokouskutsu tulossa lehteen 1/19.

SporttiRakki on ottanut yhteyttä yhteistyötarjouksella koskien treenikassia rotujärjestön logolla. Todettiin, että jos joku jäsenistöstä tahtoo lähteä viemään tilausta eteenpäin niin tämä on mahdollista, mutta tällöin on saatava 15 sitoutunutta tilaajaa.

Hyväksyttiin uusia jäseniä 9 kpl ja kasvattajien liittämiä uusia jäseniä 18 kpl. Eronneita jäseniä 10 kpl. Jäsenmaksujen maksaminen intrassa  PayTraililla on saatu toimimaan. Jäsenmaksujen maksamisesta lähetetään jäsenille maili, missä samalla tiedotetaan siitä että kasvattajat voivat liittää uudet kasvattien omistajat jäseneksi puoleen hintaan ja muistutetaan yhteystietojen ilmoittamisesta kasvattajalistaan tänä vuonna uusittaville yhdistyksen nettisivuille.

Hallitus on vuoden 2019 kuluessa pohtinut yhdistyksen organisaatiota ja päätynyt siihen että organisaatiota tulee yksinkertaistaa toimivuuden parantamiseksi. Useiden eri perusteiden nojalla hallitus on päättänyt, että 1.3.2020 alkaen ulkomuototuomari- ja luonnetoimikunnat lakkautetaan nykyisellään ja ne sulautetaan vastuualueineen jalostustoimikuntaan, jonka kokoa ja kokoonpanoa laajennetaan seuraavasti: 10-11 henkilöä muodostettuna siten, että molemmista karvanlaaduista on tasapuolisesti edustajia. 5-6 kpl kasvattajia, 2 kpl ulkomuototuomareita, 2 kpl luonnetestituomareita ja/tai MH-luonnekuvauksen toimihenkilöitä sekä vähintään 1 kpl eläinlääkäri (joka voi olla kasvattaja). Jalostustoimikunnan uudessa toimiohjeessa on tarkennetusti listattu em. henkilöiden pätevyysvaatimukset. Myös toko- ja rallytokotoimikunnat yhdistyvät pikimmiten.

Nettisivujen siirtoprojekti yhdistysavain.fi-palveluun etenee vauhdikkaasti, toteutunee vuoden alkupuoliskolla.

Keskusteltiin alaosastojen lukumäärästä ja mahdollisuudesta parantaa toiminnan tilannetta yskähdellen toimivien alaosastojen kohdalla. Tilanne on epäreilu muita kohtaan erkkarien ja mestaruuskokeiden järjestämisvuorojen tasapuolisuuden takia. Asiaa on syytä pohtia ja myös herättää keskustelua, mitkä ao:t kokevat olemassaolonsa edelleen tarpeelliseksi.

Seuraavat hallituksen kokoukset:
2/20 22.2. live
3/20 16.3. klo 18.30, GoToMeeting

Yhdistyksen kevätvuosikokous 25.4.2020.

Teksti: Suvi Hirvonen