Hallituksen kokouskuulumisia 3/2020

  • 23.03.2020
  • Julkaisija : Ilona Karjalainen
  • Kommentit: 0

Hallitus kokoontui nettikokoukseen GoToMeetingin välityksellä 16.3.2020.
Yhdistyksen taloustilanne nyt hyvä, koska jäsenistö on maksanut hyvin jäsenmaksunsa, vain muutamille on pakko lähettää uusi liittymismaksu jäsenmaksun maksamisen viivästyttyä runsaasti yli eräpäivän.

Koronaviruksen aiheuttama maailmanlaajuinen poikkeustilanne vaikuttaa paljon meidänkin yhdistyksemme toimintaan.
Kennelliitto ja lajiliitot ovat peruneet kaikki viralliset kokeet, testit ja näyttelyt toukokuun loppuun asti. Onneksemme meidän yhdistyksemme erikoisnäyttelyt ja mestaruuskokeet eivät ole osuneet tähän ajankohtaan.

Tähän mennessä on jo peruttu alaosastojen mätsärit ja isommat tapahtumat keväältä, ohjeistettu jatkamaan ryhmätreenejä oman päätöksen mukaan.

Suomen hallituksen tiedote poikkeustoimenpiteistä 16.3., joista oleellisimmat SCY:n kannalta:
 Harrastustilat suljettava, joten toko- ja pk-ringit 21.-22.3. peruttava. Yli 10 hengen kokoontumiset kielletty 13.4. asti. Kevätkokous ei toistaiseksi uhattuna, mutta jos kielto jatkuu huhtikuun loppuun, asiasta muodostuu ongelma. Päätös asiasta tehdään kun tiedämme tilanteen. Yhdistyslaki edellyttää, että kokous pidettävä huhtikuun loppuun mennessä, seuraamme tilanteen kehitystä.

Yhdistyksen vuoden 2019 paperit saatu vihdoin lähetettyä tilintarkastukseen. Harmillista on, että niin harva alaosasto ymmärtää että ko. papereiden lähettämisessä viivyttely vaikuttaa koko yhdistyksen asioiden hoitoon ja aiheuttaa stressiä asiasta vastaaville. Mietitään, tullaanko asiassa käyttämään keppiä vai porkkanaa tulevaisuudessa, porkkanaideaksi valikoitui hymykoirapatsas alaosastolle joka hoitaa asiansa mallikkaasti.

Koronatilanne vaikuttaa myös CS-lehden tulospörssiin, hiljaista on. Nettisivut etenevät aikataulun mukaisesti, kyselty collienomistajilta käyttäjäkokemuksia Facebook-sivulla ja collieryhmissä. Huhtikuussa päästään testaamaan.

Jalostustoimikunnan kokoonpano on nyt selvillä: Päivi Kaski pj, Annemari Gröhn siht., Johanna Ruottinen, Inga Pyykkö ja Aila-Maija Kunnari kasvattajajäseninä. Satu Nurmikari eläinlääkärijäsenenä. Ulkomuotopuolesta vastaavat Maija Lehtonen ja Mari Palgi, luonnepuolesta Mia Möller ja Riikka Maijanen. Kaikki siis pätevyysvaatimukset täyttäviä, täysivaltaisia jalostustoimikunnan jäseniä.

JTO:iden paperiversioista laitetaan ennakkotilauslomake someen ja nettisivuille mahdollisimman pian.
Määräaikainen poikkeuslupa sk x pk -risteytyksille, jalostustoimikunta on esivalmistellut esitystä Kennelliitolle, asia etenee.
Ulkomuototuomarien erikoistumiskoulutus 5.5. peruttu koronaviruksen vuoksi.

Erikoisnäyttelyt vuodelle 2021: 20.2. Seinäjoki pääerikoisnäyttely, 12.6. PK-seutu sivuerikoisnäyttely.

Colliekilpailujen 2019 tulokset ovat valmiit, kesällä tulossa päivityksiä sääntöihin. 

Hyväksyttiin uusia jäseniä 10 kpl, vanhoja jäseniä jotka ovat liittyneet uudelleen 10 kpl, joista perhejäseniä 2 kpl. Eronneita jäseniä 13 kpl.

Seuraava hallituksen kokous 4/20 13.4. (netti). Yhdistyksen vuosikokous 25.4.2020 (mahdollisesti siirtyy myöhemmäksi, seuraamme tilannetta).

Teksti: Suvi Hirvonen