Hallituksen kokouskuulumisia 6/2019

  • 29.05.2019
  • Julkaisija : Ilona Karjalainen
  • Kommentit: 0

Hallitus kokoontui nettikokoukseen GoToMeetingin välityksellä 23.5.2019.

Keskusteltiin tulorekisterin voimaantulosta alaosastojen osalta. Muutoksia on ilmeisesti tekeillä, joten todettiin että tässä vaiheessa voidaan vain seurailla tilannetta. Asia tiedotetaan alaosastojen vastuuhenkilöille.

Laserma on irtisanottu 29.4.2019 sekä jäsenrekisterin että varaston osalta, sopimus on voimassa 31.7.2019 saakka. Heinäkuun loppuun mennessä varaston sisältö siirretään uuteen varastotilaan Sastamalaan. Keskusteltu aiheesta hallituksen fb-ryhmässä, useampi hallituksen jäsen pääsee paikalle muuttotalkoisiin. Osoite ja muut käytännön asiat tiedotetaan jäsenistöllle kun asia on ajankohtainen.

Hyväksyttiin 30 kpl uusia jäseniä, ei eronneita.

Kennelliiton sopimuslomakepohjat julkaistu kommentoitavaksi SCY:n intraan, toukokuun puolivälissä Kennelliitto julkaissut myös myöhemmin omilla sivuillaan julkisena. Jäsenistöltä ei ole tullut kommentteja.

Vuoden 2019 alusta alkaen voimassa ollut JTO julkaistu SCY:n kotisivuilla, vaikka Kennelliitolta saattaa tulla vielä joitakin pieniä muutoksia.

Www-työryhmän jatkosuunnitelmana kyselty uusia jäseniä mukaan työryhmään. Lisäksi aloitettu selvitys Koodiviidakolle menneistä kustannuksista nykyisten sivujen käyttövuosien ajalta. Jälkimmäinen saatu tehtäväksi vuosikokoukselta.

Todettiin että PK-ringin ensimmäinen koulutusviikonloppu pidetty Tuuloksessa 18.-19.5. Kaikki koirakkopaikat täyttyivät collieista ja ringissä on mukana paljon uusia.

Uudet lomakepohjat Colliekilpailuihin tekeillä Google Formsiin.

Ulkomuototuomaritoimikunta lähetti toimintaansa valaisevan kirjelmän. Toimikunta järjestää yhdessä Shetlanninlammaskoirat ry kanssa 11.6. erikoiskoulutuksen (collie pk, sk ja sheltit) Sipoossa. Koulutukseen pyydetään mallikoiriksi jäsenistön koiria. Lisäksi järjestetään 26.7. Charlotte Höierin kaikille avoin luento rotumääritelmästä, joka voi olla myös erikoiskoulutus laajentaville tuomareille. Tilaisuus järjestetään Espoossa uudessa SKL koulutustilassa klo 18.-20.00. Arvostelukoe laajentaville tuomareille pidetään heinä-elokuussa 2019. Arvostelukokeeseen tarvitaan myös mallikoiria vähintään 6 kpl / rotu. Tämä tilaisuus pidetään Lahden Renkomäessä tai SKL uudessa koulutushallissa.

Seuraavat hallituksen kokoukset: 7/2019 kesäkuu (päivä sovitaan tarkemmin lähempänä) ja 8/2019 netti 22.8.2019.

Teksti: Suvi Hirvonen