Uutiset

HUOMIO 2018 JÄSENMAKSUISTA

  • 13.02.2018
  • Julkaisija : Marjo Hautaviita
  • Kommentit: 0

Huomioithan, että SCY:n uusien sääntöjen myötä käytännöt rotujärjestössämme ovat muuttuneet! Jäsenmaksulaskut on lähetetty jäsenistölle tammikuussa ja niissä oli eräpäivä 9.2.2018.

Ote SCY säännöistä: "Hallitus katsoo jäsenen eronneeksi, jos hän ei ole helmikuun 15.päivään mennessä maksanut jäsenmaksuaan. Hän voi jälleen päästä hallituksen hyväksynnällä jäseneksi suoritettuaan laiminlyödyn jäsenmaksun ja liittymismaksun." Erotetut jäsenet todetaan hallituksen kokouksessa 22.2. minkä jälkeen jäsenedut lakkaavat. Näin säästyy yhdistyksen varoja esim. Colliesanomien painon ja postituksen suhteen, sillä jatkossa lehden 1-numeroa ei enää postiteta niille jäsenille, jotka eivät ole uusineet jäsenyyttään vuodeksi 2018. 

Mikäli jäsenmaksusi on vielä maksamatta hoida se kiireesti, ettei jäsenyytesi katkea ja saat nauttia jäseneduistasi tauotta! Jäsenmaksuja koskeviin tiedusteluihin vastaa Laserma: tilaajapalvelu (@) laserma.fi (poista välilyönnit) tai kiireellisissä tapauksissa puhelimitse p. 03-2251900 (klo 9-16).