Uutiset

Ilmoittaudu ABCD-ottelun joukkueeseen!

  • 05.04.2017
  • Julkaisija : Sarianna Saarenheimo
  • Kommentit: 0

ABCD-otteluun on käynnissä colliejoukkueisiin haku!

Ilmoittaudu otteluun osoitteeseen pktoimikunta(a)collieyhdistys.fi 12.5. mennessä. Kerro ilmoittautuessasi koiran virallinen nimi, ohjaajan nimi ja haetko kilpailevien joukkueeseen vai möllijoukkuueseen. Ilmoita mahdollinen pk-tulos, onko BH-koe käytynä tai onko BH-koe suunnitteilla jossain vaiheessa. Ottelu on epävirallinen, mutta käydään palveluskoiratottelevaisuuden sääntöjä mukaillen, tarkemmat ohjeet alla.

Ottelu käydään Hyvinkäällä, 4.6. klo 10 SPL Itä-Uusimaan kentällä. Ajo-ohjeet kentälle löytyvät ITU:n nettisivuilta osoitteesta: http://spl-itu.arkku.net/kentta.php
Ottelun tuomarina toimii Marja Hurme. Järjestäjänä Bokseriyhdistyksen Lahden ja Uudenmaan alaosastot.

ABCD-ottelu on airedalenterriereiden, boksereiden, collieiden ja dobermannien välinen epävirallinen joukkuekilpailu, jossa kilpaillaan tottelevaisuudessa kahdessa luokassa (möllit ja kilpailevat). Osallistujat kilpailevat sekä yksilö- että joukkuemestaruuksista.
Kukin rotu nimeää kumpaankin luokkaan enintään kolmen (3) koirakon joukkueet. Möllijoukkueen koirat suorittavat käyttäytymiskokeen (BH-koe, seuraamis osuus yhden kerran joko ilman remmiä tai remmin kanssa) tottelevaisuuskaavion ja kilpailevien joukkueen koirat palveluskoirakokeiden 1. luokan (alokas) tottelevaisuuskaavion. Mölleihin saa osallistua koirakko, joka ei ole aiemmin osallistunut varsinaisiin palveluskoirakokeisiin (BH-kokeen suorittanut koirakko voi halutessaan osallistua möllijoukkueen edustajaksi) ja kilpaileviin ei ole rajoitusta.

Jos hakijoita on enemmän kuin kolme jompaan kumpaan joukkuueseen, pk toimikunta valitsee joukkueen.