Uutiset

Kevätvuosikokouksessa päätetään tärkeistä asioista

  • 11.01.2018
  • Julkaisija : Marjo Hautaviita
  • Kommentit: 0

Collieyhdistyksen kevätvuosikokoukseen odotetaan ennätysyleisöä. Sääntömääräisten asioiden lisäksi kokouksessa käsitellään 1.1.2019 voimaan astuvaa PEVISA-ohjelmaa, jota koskien hallitukselle on saapunut kaksi esitystä. Lisäksi käsitellään uusi Muotovalionarvosääntöesitys, jonka on allekirjoittanut 152 SCY:n jäsentä, sekä ehdotus syyskokouksen etäkokousten paikkakunnista. 

Helsingissä pidettävän fyysisen, varsinaisen vuosikokouksen lisäksi kokoukseen on mahdollista osallistua kahdesta etäpisteestä. Kevätkokouksen etäpisteiden paikat päätettiin syysvuosikokouksessa Lautsiassa. Pohjois-Suomen alaosasto järjestää etäkokouksen Oulussa ja Keski-Suomen alaosasto Jyväskylässä. Kukin SCY:n jäsen voi osallistua kokoukseen, joko varsinaiseesa kokouspaikassa Tuomarinkartanossa tai kummassa tahansa etäpisteessä. Etäosallistumista kokeillaan huhtikuussa ensimmäistä kertaa. Tarkempaa ohjeistusta etäkokouksen käytännön järjestelyistä on tulossa lähiaikoina. 

PEVISA
Jalostustoimikunta ja luonnetoimikunta ovat jättäneet omat ehdotuksensa 1.1.2019 voimaan astuvaa PEVISA-ohjelmaa varten. Jalostustoimikunta ehdottaa, että PEVISA-ohjelma säilytettäisiin ennallaan. Luonnetoimikunta ehdottaa, että vaatimuksiin lisättäisiin vähimmäisvaatimus jalostuskoirien luonteen suhteen. 
Tutustu jalostustoimikunnan PEVISA-ehdotukseen täällä tai Colliesanomissa 3/2017. Luonnetoimikunnan PEVISA-ehdotus on luettavissa täällä

MUOTOVALIONARVOSÄÄNTÖ
Hallitukselle jätettiin esitys collieiden muotovalionarvosäännön muuttamiseksi. Sen allekirjoittaneet henkilöt esittävät, että collieiden tulisi valioitua Suomen muotovalioksi ilman lisävaatimusta hyväksytystä luonnetestistä tai koetuloksesta. Täältä pääset lukemaan esityksen kokonaisuudessaan. Sama taho on jättänyt myös esityksen etäkokouspaikkojen järjestämisestä. Siihen pääset tutustumaan täällä.

Lisäksi kevätvuosikokouksessa palkitaan vuoden colliekilpailun voittajat. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 26.1.2018 asti. Ilmoittautumaan pääset täältä

Kevätvuosikokousterveisin,
Scy hallitus