Uutiset

Savo-Karjalan alaosaston vuosikokouskuulumisia

  • 21.01.2019
  • Julkaisija : Ilona Karjalainen
  • Kommentit: 0

Savo-Karjalan alaosaston vuosikokous pidettiin lauantaina 19.1.2019. Tuttuun tapaan Kuopio-hallin kokoushuone ykkösessä käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja palkittiin vuoden Colliekilpailuissa sijoittuneet. Puheenjohtaja Sarianna Saarenheimo valittiin jatkamaan toiselle kaudelle ja hallitukseenkin saatiin uusia jäseniä! Kiitos työpanoksestanne Katja Kuosmanen ja Kiia Jäppinen ja tervetuloa hallitukseen Anne Hukka ja varajäsenet Anne Kylmäoja & Tanja Korhonen! Varajäsen Riikka Hakamäki siirtyi varsinaiseksi jäseneksi. Lajivastaavina ja tiedottajana jatkavat samat henkilöt kuin viime vuonna. Alaosaston hallituksen yhteystiedot löytyvät pian omalta intra-sivultaan.

Kokouksessa jaettiin myös kaksi Collieyhdistyksen pronssista harrastemerkkiä: Laura Koskenrannalle ansiokkaasta työstä rotulehtemme Colliesanomien (kuvitus, mainokset, sarjakuvat jne.) kuin myös alaosastomme graafisten töiden (mätsäri- ja erkkarimainokset) parissa, sekä arvokkaasta harrastuksesta kadonneiden koirien etsintään koulutettujen pitkäkarvaisten collieidensa kanssa; sekä Katja Kuosmaselle erittäin aktiivisesta työstä alaosaston hallituksessa rahastonhoitajana vuosina 2015–2018, useiden eri tapahtumien pyyteettömistä talkootöistä (mm. kouluttautuminen MH-luonnekuvauksen koetoimitsijaksi alaosaston kuvausta varten), sekä ahkerasta kouluttautumisesta omien pitkäkarvaisten collieiden kanssa (mm. SCY:n palveluskoiraringissä) ja valmiudesta aina neuvomaan ja auttamaan myös muita treeneissä. Kiitos!!

Vuosikokouksen jälkeen tuore hallitus kokousti ensimmäistä kertaa tänä vuonna ja suunnitteli alaosaston toimintaa vuodelle 2019. Tänä vuonna meillä on vastuu sekä pääerikoisnäyttelyn (4.8. Kuopiossa) että tokomestaruuksien (28.9. Joensuussa) järjestämisestä. Pyrimme järjestämään jo kuluvana keväänä vielä hallivuoroja collieille sekä myöhemmin keväällä yhteislenkin ja koirauimalapäivän Kuopion Aaltotassussa. Keväällä järjestämme myös vaatetilauksen alaosaston uudella logolla! Seuraile siis alaosaston Facebook-ryhmää ja intra-sivua :)

Katja Kuosmanen vastaanotti harrastemerkin kokouksessa.

Teksti: Ilona Karjalainen