Uutiset

SCY ständi Koiramessuilla 15.-16.12.2018 Hki Messukeskus

  • 19.09.2018
  • Julkaisija : Kirsi Auranen
  • Kommentit: 0

Koiramessut 2018 Messukeskuksessa!

Tapahtuman kotisivut

Suomen Collieyhdistyksen perinteinen ständi on tänä vuonna jälleen Rotutorilla mukana.

Tapahtuma on kaksipäiväinen; lauantaina 15.12 sekä sunnuntaina 16.12. Lisäksi perjantaina ständiä saa tulla muokkaamaan Scy:n näköiseksi.

Mikäli sinulla on kiinnostusta tulla juttelemaan collieista sekä myymään samalla Scy tuotteita, niin ota yhteyttä Kirsi Auraseen.
Voit valita sinulle sopivan päivän ja kellonajan. Tarvetta on noin kello 10-17 välillä. Muutama tuntikin on tervetullut työpanos.

Mitä ständillä tehdään?
Ständillä vierailee paljon ihmisiä, jotka miettivät koiran ottamista ja collieta yhtenä vaihtoehtona. Ständihenkilön on hyvä tietää rodusta, sen ominaisuuksista ja tarpeista, kouluttamisesta arjessa ja harrastuksissa sekä ihan arjen tarinoita. Arvostamme myös yhdistystietoutta, eli kykyä ohjata alaosastojen toimintaan mukaan kertomalla että meillä toimii 11 aktiivista alaosastoa.

Jos olet sitä mieltä että collie on #parasrotuikinä ja haluat jakaa saman rodun pariin aikoville hyviä syitä ottaa collie, karvan pituuteen katsomatta, niin tule mukaan.

Osa ständiläisistä voi ottaa mukaan 100% sosiaalisen, ystävällisen, rauhallisen ja ihmisvilinään tottuneen collien. Ilmoita samalla mikäli sinulla olisi koirakin tulossa. Yhtä aikaa ei mahdu kovin moni koira, joten ihan kaikilla ei voi olla oma koira mukana.

Ilmoittaudu mukaan viettämään kivaa aikaa hienossa tapahtumassa!

Ilmoittautumiset: auranen.kirsi@gmail.com