Uutiset

SCY:n kalenteri 2019

  • 01.06.2018
  • Julkaisija : Marjo Hautaviita
  • Kommentit: 0

Collieyhdistyksen seinäkalenteria on kaipailtu, joten on aika vastata kutsuun, ja ryhtyä tuumasta toimeen! Collieyhdistyksen lehti- ja julkaisutoimikunta järjestääkin nyt valokuvakilpailun kalenterikuvia silmällä pitäen. Pysyykö sinulla kamera käpälässä tai oletko onnistunut ottamaan omasta colliestasi tai esimerkiksi jostain collietapahtumasta erityisen onnistuneen otoksen, jonka soisit päätyvän myös muun colliekansan seinälle kalenterin sivuilla?

Muista kuvaa lähettäessäsi muutama asia:
- Kuvassa tulisi esiintyä mielellään vain koira, ei ihmisiä tai ainakaan ihmisten kasvoja niin, että ne ovat tunnistettavissa
- Kuvan tulee olla mieluiten vaakakuva
- Mikäli kuvassa esiintyy joku muu kuin oma koirasi, kysythän koiran omistajalta luvan kuvan kilpailuun lähettämistä varten
- Varmista, että kuva on riittävän suurikokoinen ja tarkka

Toivomme tietenkin kalenteriin kuvia jokaiselta vuodenajalta, ja kaikki värit ja molemmat karvanlaadut tahdomme myös nähdä tasapuolisesti edustettuina. Kuvat voivat olla toimintakuvia, harrastuskuvia, poseerauskuvia... Yllätä meidät!
Lähetä kuvasi (voit lähettää useamman!) 30.6. mennessä osoitteeseen colliesanomat@collieyhdistys.fi. Otsikoi viestisi nimellä KALENTERIKILPAILU. Kuittaamme kaikki kuvat saapuneiksi, joten jos et parin päivän sisään saa kuittausta varmistathan, että viestisi on tullut perille.

Kaksitoista voittajakuvaa pääsevät koristamaan kalenterin sivuja, ja voittajakuvan ottaneet saavat tietenkin palkinnoksi oman kalenterin.
Kamera mukaan ja menoksi!

Kalenterit tulevat ennakkomyyntiin loppusyksystä, seuraile ilmoittelua!