Uutiset

Sinustako Colliesanomien uusi päätoimittaja?

  • 23.10.2017
  • Julkaisija : Marjo Hautaviita
  • Kommentit: 0

Colliesanomat hakee päätoimittajaa.

Julkaistu 23.10.2018.

Colliesanomien päätoimittaja Birgit Halkio siirtyy vuoden alussa muihin tehtäviin joten haemme hänen tilalleen uutta päätoimittajaa 1.1.2018 alkaen.

Toivomme, että sinulla olisi aiempaa kokemusta lehden teosta ja ideoita Colliesanomien kehittämiseksi. Collietaustasta on etua, mutta tärkeintä on rakkaus rotuihimme. Vastuullasi on lehden teko ja ideointi. Tukenasi toimii lehtitoimikunta, joka koostuu jo vuosia lehden teossa mukana olleista jäsenistä, oikolukijoista sekä toimivasta alaosastot, toimikunnat ja yhteistyötahot -ketjusta, joka myös tuottaa juttuja lehteen.

Lehteä julkaistaan 4 numeroa vuodessa, sivumäärä on keskimäärin 84 ja sivukoko A4. Kaikki toimii harrastepohjalta eli palkkaa ei makseta. Taitto on ulkoistettu, mutta kerro, jos sinua kiinnostaa myös taittaminen. Lisätietoja Birgit Halkiolta colliesanomat.birgit@gmail.com.

Otamme vastaan hakemuksia osoitteella colliesanomat@collieyhdistys.fi 15.11.2017 asti. Esittele hakemuksessa itsesi, ammattitaitosi ja liitä mukaan mahdollisia referenssejäsi.

SCY Lehtitoimikunta