Uutiset

SKL syysvaltuustokuulumisia Vuosaaresta, Helsingistä

  • 29.11.2015
  • Julkaisija : Jorma Lahti
  • Kuvaaja : Jorma Lahti
  • Kommentit: 0

Suomen kennelliiton valtuusto kokoontui hotelli Rantapuistossa

Collieyhdistystä läheisimmin esityslistalla käsittelyssä ollut asia oli FI MVA esityksemme. Esitys sai taakseen valtuuston kannatuksen ja jatkossa sileä- ja pitkäkarvainen collie voi valioitua seuraavasti:


Muotovalion arvo (FI MVA)

Vähintään kolme sertifikaattia näyttelystä Suomessa kolmelta eri palkintotuomarilta. Vähintään yksi sertifikaateista on saatava koiran täytettyä 24 kk. Hyväksytty luonnetesti tai hyväksytty tulos jostakin  palveluskoira- tai pelastuskoirakokeiden alimmasta luokasta (ei käyttäytymiskokeesta eikä esikokeesta) tai PAIM-1 -tulos.

** Muutos astuu voimaan 1.5.2016 **

HUOM, ei muutosta: Koiralta, joka 24 kk täytettyään on saavuttanut jonkin muun maan muotovalionarvon, vaaditaan vain yksi sertifikaatti Suomesta sekä mahdolliset lisävaatimukset. Sen mahdollisesti Suomesta alle 24 kk:n iässä saama sertifikaatti lasketaan Suomen muotovalionarvoon oikeuttavaksi. Muutos tulee voimaan 1.1.2011. (Valt. 29.5.11)

( Voimassa olevat nykyiset valioarvonsäännot 2015: linkki )Muut uutiset Valtuustokokouksesta ja tehdyistä päätöksistä on luettavissa suoraan SKL:n kotisivuilta:
http://www.kennelliitto.fi/uutiset/valtuusto-vahvisti-vuoden-2016-suunnitelmat-syyskokouksessaan

Valtuusto- ja tiedotusterveisin,

Jorma Lahti
SCY valtuustoedustaja

Kuvaaja: Jorma Lahti