Hallituksen kokouskuulumisia 1/2019

  • 19.02.2019
  • Kirjoittaja : Ilona Karjalainen
  • Kommentit: 0

SCY:n hallitus kokoontui GoToMeeting-nettikokoukseen 26.1.2019. Läsnä kokouksessa olivat puheenjohtaja Satu Havukainen, sihteeri Ilona Karjalainen ja jäsenet Päivi Iivonen, Tiina Heikkinen, Katja Kuosmanen, Suvi Hirvonen sekä varajäsenet Elina Lämsä ja Noora Hirvonen. Tässä joitakin pääkohtia päätöksistä.

Rahastonhoitajan terveisistä ilmeni että yhdistyksen rahatilanne on tiukka, vararahastot on käytetty. Rahastonhoitaja muistuttaa että uuden lain mukaan matka-ja päivärahat on ilmoitettava verottajalle 5 päivän sisään niiden maksamisesta. Tämän vuoksi SCY siirtyy käytäntöön, jonka mukaan ko. laskut maksetaan jokaisen kuukauden viimeisenä päivänä. Jokainen näitä laskuja tekevä voisi myös olla huolellinen siinä että matkalaskun jokainen kohta on täytetty, ilman kaikkia tietoja laskuja ei voi maksaa.

Todettiin että tarvitaan uusia jäseniä, eli kampanjointia ja uusia ideoita jäsenten mukaan saamiseksi. Ideoita vastaanotetaan myös jäsenistöltä.
Yhdistys on tehnyt sopimuksen Paytrailin kanssa, ja oli tarkoitus että jo jäsenmaksut 2019 saataisiin maksuun tätä kautta. Valitettavasti tämä ei toteutunut, mutta se pyritään saamaan käyttöön mahdollisimman pian.
Selvitellään millä tavoin jatkossa hyödynnetään terveystietoja, jotka on otettu talteen colliefoorumilta ja tarkoitus ottaa pikaisesti talteen myös Collikasta. Collikka lakkautetaan mahdollisimman pian.

Kevätvuosikokous on 27.4.2019 klo 12 Helsingissä, etäpisteet Jyväskylässä ja Oulussa.
Todettiin että muotovalionarvosäännön muutoksesta 1.1.2019 alkaen muotovalioita tulee keväällä suuri määrä, ja tähän varauduttava pinssien ja paraatiruusukkeiden riittävällä määrällä.
Suunnitellaan yhteistoimintapalavereja etäyhteyksien kautta kolmelle ryhmittymälle: 1. harrastelajien toimikunnat 2. jalostus-, ulkomuoto- ja luonnetoimikunta 3. alaosastot.

Käsiteltiin tulostoimikunnan esitys, että vuoden 2019 alusta myös Suomen muotovalion -arvon saaneet koirat julkaistaan Suomen Collieyhdistyksen sivujen uutisoinnissa tasavertaisesti muiden harrastusvalioiden kanssa. Esitys hyväksyttiin lisäyksellä että myös C.I.B arvon saaneet koirat julkaistaan samoin.

Yhdistyksen sponsorisopimus vuodelle 2019 on allekirjoitettu Hussen kanssa.
Keskusteltiin siitä, mitkä toimihenkilöiden yhteystiedot ovat julkisia, ja miten asiassa toimitaan tulevaisuudessa.
Hyväksyttiin 7 uutta jäsentä sekä yksi eroilmoitus.
Hallituksen seuraavat kokoukset: 23.2. (live), 20.3. (netti), 27.4. (live + etäyhteys/netti), 23.5. (netti).

Teksti: Ilona Karjalainen