SCY 70v Juhlajulkaisun korjausarkit on postitettu

  • 25.05.2018
  • Kirjoittaja : Jorma Lahti
  • Kommentit: 0

Te jotka olette hankkineet SCY:n 70-vuotisjuhlajulkaisun, kiitos osoittamastanne mielenkiinnosta kirjaa kohtaan. Kirjan julkaisun jälkeen siinä havaittiin jäsenistön taholta puutteita sekä virheitä, jotka pyydettiin ilmoittamaan kirjantekijöille korjaavia toimia varten. Nämä korjaukset ovat nyt tulostettu korjausarkeille, jotka on toimitettu kirjepostilla kaikille kirjan hankkineille, joiden osoite oli tiedossamme. Pyydämme sijoittamaan arkit hankkimanne kirjan väliin.

Mikäli et ole saanut korjausarkkeja kirjepostina ensiviikkoon mennessä, ole yhteydessä Tampereen lasermaan sähköpostitse ja pyydä heitä lähettämään SCY 70v Juhlajulkaisun korjausarkit ilmoittamaasi osoitteeseen. Tampereen Lasermalla on tieto kaikista kirjan hankkineista henkilöistä.

Mikäli olet saanut kirjan lahjaksi joltakulta toiselta henkilöltä tai hän on tilannut sen puolestasi, tiedustele onko korjausarkit saapuneet hänen osoitteeseen. Muussa tapauksessa ole yhteydessä itse Tampereen Lasermaan ja kerro keneltä olet kirjan saanut.

Pahoittelut kirjassa ilmenneistä virheistä ja korjausarkkien toimituksen venymisestä.


Yhdistyksen puolesta,

Jorma Lahti
hallituksen puheenjohtaja
SCY

Teksti: Jorma Lahti