Saimaan alaosasto

Suomen Collieyhdistys ry:n Saimaan alaosasto on perustettu 2008 Joutsenossa. Ennen omaa alaosastoa kuuluimme sekä Kymen alaosastoon että Savo-Karjalan alaosastoon. Saimaan Alaosaston alueeseen kuuluu Lappeenranta ympäristökuntineen, Savonlinna ympäristökuntineen ja kaikki siitä väliltä. Kaikki alueella asuvat Suomen Collieyhdistyksen jäsenet kuuluvat automaattisesti alaosastoomme. Kaikki collienomistajat ja rodusta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan toimintaamme.

Alaosastomme järjestää vuosittain erilaisia tapahtumia, mm. yhteislenkkejä makkaranpaistoineen ja pannukahveineen, paimennusta, mätsäreitä sekä näyttely- ja tottistreenejä. Jos sinulla on mielessäsi tapahtumia, koulutuksia ym., joita alaosastomme voisi järjestää niin olethan rohkeasti yhteydessä alaosaston hallitukseen!

HOX!

Kiinnostaako hallitustyöskentely Saimaan alaosastossa? Onko omassa kunnassasi hiljaista toiminnan suhteen?

Tule mukaan touhuamaan 2019! Vuosikokous tammikuussa, jolloin toimihenkilövalinnat tehdään. Pari paikkaa siis vapautumassa ja tarvitsemme uusia ajatuksia! Alla olevilta alueilta kaivataan colliehenkisiä ihmisiä. Tule ihmeessä mukaan iloiseen porukkaamme!