Intran ja julkaisujärjestelmän ohjeet

Kotisivut, intranet ja julkaisujärjestelmä

Kotisivuilla http://www.scy.fi julkaistaan yleistä tietoa collierodusta ja sen jalostuksesta, terveydestä sekä luonteesta, harrastuksista. Lisäksi löytyy tietoa collieyhdistyksestä ja sen organisaatiosta sekä alaosastojen toiminnasta. Kasvattajien iotse lisäämät yhteystiedot löytyvät myös, kuten välityksessä olevat pentueet sekä urosgakkeria. Tapahtumakalenterista löytää yhdistyksen, toimikuntien ja alaosastojen järjestämät tapahtumat, sikäli kun tapahtumjärjestäjä on ne sinne itse lisännyt. Colliesanomien valikon alta näkee lehden deadlinet ja ilmestymisviikot. Tuolla voi myös jättää artikkelivinkin toimitukselle. Kaikki edellämainitut tiedot ja palvelut ovat kaikille avoimia ja eivätkä vaadi yhdistyksen jäsenyyttä.

Intrassa https://www.scy.fi/kirjautuminen.html julkaistaan taasen yhdistyksen vain jäsenistöä koskevaa sisäistä ohjeistusta niin alaosastoille kuin toimikunnille. Lisäksi pyrimme tarjoamaan jatkossa intran avulla laajenevat mahdollisuudet jäsenistön omalle itsepalvelulle kirjautumisen kautta. Intran palvelut on listattu tarkemmin omalle sivulleen, jota täydennetään aina tarvittaessa. Intran palveluiden käyttö edellyttää aina yhdistyksen voimassa olevaa jäsenyyttä ja toimivaa käyttäjätunnusta. Mikäli et ole kirjautunut intraan, tee se jo tänään.  

Julkaisujärjestelmällä https://www.scy.fi/admin/login/index.php hallitaan varsinaista sivustoa, niin julkisen kotisivujen osuutta kuin intran puolta. Oikeudet sisällöntuottamiseen tulee olla jokaisella yhdistyksen nimetyllä toimihenkilöllä, niin alaosastoissa kuin toimikunnissa. Uusi lähestymistapa lähteekin siitä, että enää ei perinteinen webmaster tuota sisältöä kotisivuille, vaan jokainen toimihenkilö toimikunnassaan taikka alaosastossaan. Näin toimimalla saamme ajankohtaista päivitettyä tietoa jaettavaksi niiden henkilöiden toimesta joilla se paras tieto kyseisestä asiasta on. Ole yhteydessä tarvittaessa ylläpitoon lisäkysymyyksissä tai pyytämällä apua kuinka pääset liikkeelle.

Toivomme, että tämä ohjeistus auttaa jäseniämme toimimaan yhä laajemmin kotisivujen ja intran kanssa sekä hyödyntämään niiden palveluita. Jos kuitenkin ongelmaa tai kysyttävää noisee esiin, niin tarvittaessa voi aina lähettää tukipyynnön ylläpidolle, jotta voimme auttaa mahdollisimman pikaisesti.


Terveisin,
SCY www-työryhmä