Intraan tunnistautuminen ja käyttäjätunnuksen aktivointi


Tunnistautuminen ja käyttäjätunnuksen aktivointi

HUOM:

  • Jos olet alaosaston tai toimikunnan toimihenkilö --> ohita tämä ohje ja siirry siirry suoraan ohjeeseen kirjautuminen.
  • Jos et ole toimihenkilö, jatka tätä ohjetta eteen päin.

Tunnistaudu intraan https://www.scy.fi/aktivoi-kayttajatunuksesi.html linkistä ja aktivoi samalla käyttäjätunnuksesi. Tämä vaihe tehdään vain yhden ainoan kerran. Postinumeron ja jäsennumerosi löydät Colliesanomien takasivun vasemman yläkulman "osoitelapusta". Jäsennumero on sukunimesi edessä oleva 1-4 numeroinen numerosarja.

1) Syötä postinumero ja jäsennumero niille varattuihin kenttiin tunnistautumissivulle ja klikkaa "Jatka". Uusi sivu avautuu.2) Täydennä seuraavaksi "Muokka omia tietojasi" sivulla puuttuvat tietosi, minimissään sähköpostiosoitteesi (joka toimii jatkossa käyttäjätunnuksenasi) ja haluamasi sivuston salasana kahteen kertaan.3) Lopuksi klikkaa hiirellä "Tallenna"


Olet nyt SCY intrassa, jolloin SCY:n logon päällä näet tekstin "Intra".
4) Pääset jatkossa kirjautumaan intraan käyttäjätunnuksella (sähköpostiosoite) ja omiin tietoihisi kirjoittamallasi salasanalla.


Mikäli ongelmia tunnistautumisessa tai kirjautumisessa edelleen esiintyy, saata tästä tieto ylläpidolle yhteydenottolomakkeella
Tarkista vielä ennen yhteydenottoasi löytyykö käyttäjätunnuksesi kuitenkin jo intran käyttäjäkannasta, eli;

A) Klikkaa osoitetta https://www.scy.fi/kirjautuminen.html ja ...
B) klikkaa hiirellä sivulla olevaa "Unohditko salasanasi" linkkiä ja ...
C) tilaa ohjeiden mukaisesti uusi salasana antamaasi sähköpostisositteeseen.

Mikäli järjestelmässä oleva käyttäjätunnus vastaa antamaasi sähköpostiosoitetta, uusi salasana lähetetään, muutoin lähetystä ei tehdä ja ole yhteydessä ylläpitoon.