Ongelma

Toimenpide 1

Toimenpide 2

Salasana ei tule sähköpostiini Tietoturvasyistä järjestelmä lähettää salasanan vain siihen sähköpostiin, mikä sillä on tiedossa käyttäjäkannassa. Anna "Unohditko salasanasi" toiminnossa tunnistautumisen yhteydessä antamasi sähköpostiosoite, niin salasana lähetetään siihen osoitteeseen. Jos toimenpide 1 ei toiminut, niin tee ohjeen mukainen yhteydeottopyyntö ylläpitoon.
Jos olet toimihenkilö, toimikunnassa tai alaosastossa ja jäsennumeroasi ei hyväksytä Mene intraan kirjautumissivulle ja klikkaa hiirellä "Unohditko salasanasi" linkkiä. kirjoita kenttään sähköpostiosoite, joka näkyy kotisivun organisaatiosivulla (ts. hallituksen tai toimikunnan kokoonpano) ja klikkaa "Palauta" > saat sähköpostiin jatko-ohjeet. Jos toimenpide 1 ei toiminut, niin tee ohjeen mukainen yhteydeottopyyntö ylläpitoon.
Jäsennumeroani ei hyväksytä Tarkista oletko maksanut SCY:n jäsenmaksun helmi-huhtikuussa. Jos et ole, liity uudelleen tästä linkistä Jos olet, tee ohjeen mukainen yhteydeottopyyntö ylläpitoon ja liitä mukaan liite jäsenmaksustasi + kerro millä jäsennumerolla koitit tunnistautua.
Postinumeroani ei hyväksytä Oletko muuttanut? Jos olet, niin tee ensitilassa osoitteenmuutos nykyisestä osoitteestasi Lasermaan.
Intraan pääset tunnistautumaan vanhalla postinumerolla ja jäsennumerollasi. 
Jos et ole muuttanut, tee ohjeen mukainen yhteydeottopyyntö ylläpitoon. Selvittelemme ongelmaa lisää. Muista ilmoittaa ylläpidolle millä jäsennumerolla ja postinumerolla koitit tunnistautua.
Jäsennumeroa ja postinumeroa ei hyväksytä  Koita kirjautua intraan sähköpostiosoitteellasi Jos et muista salasanaa, klikkaa "Unohditko salasanasi" linkkiä kirjautumissivulla.
Pyydetään tarkistamaan käyttäjätunnus ja salasana Luultavasti olet jo kirjautunut aiemmin intraan, mutta nyt kirjoittamasi tiedot eivät ole oikein. Tee ohjeen mukainen yhteydeottopyyntö ylläpitoon ja liitä mukaan käyttäjätunnus jolla yritit kirjautua. Jos et muista salasanaa, klikkaa "Unohditko salasanasi" linkkiä kirjautumissivulla.
Kirjautuminen epäonnistui. Ole hyvä ja tarkista tunnuksesi ja salasanasi. Mikäli jäsenmaksusi ei ole saapunut 31.3. mennessä yhdistyksen jäsenmaksutilille, on jäsenyytesi ja oikeus käyttää intraa on päättynyt. Liity uudelleen yhdistyksen jäseneksi.

Tein kasvattajailmoituksen, mutta yhteystiedot ei tule näkyviin?

Tee ohjeen mukainen yhteydeottopyyntö ylläpitoon ja pyydä ylläpitoa liittämään sinut Kasvattajat-ryhmään.
Sain virheilmoituksen: "Syötettyjä tietoja ei löydy järjestelmästä. Kirjoitithan ne varmasti oikein?" Tarkista, että kirjoitit postinumeron ja jäsennumeron pyydettyyn kenttään ja oikein. Jos ei tunnistautuminen onnistu, tee ohjeen mukainen yhteydeottopyyntö ylläpitoon. Muista ilmoittaa ylläpidolle millä jäsennumerolla ja postinumerolla koitit tunnistautua.
En löydä etsimääni sivua sivustolta?  Varmista, että olet kirjautunut Intraan. Julkisen www-sivun puolella ei enää näy yhdistyksen sisäisiä sivuja. Tunnistaudu annettujen ohjeiden mukaan intraan (linkki ohjeeseen yllä) + Kirjaudu intraan ja lomakkeet ovat jälleen saatavilla
Olen unohtanut salasanani. Siirry kirjautumissivulle ja klikkaa linkkiä "Unohditko salasanasi? Jos toimenpide 1 ei toiminut, niin tee ohjeen mukainen yhteydeottopyyntö ylläpitoon.
Intran käyttäjätunnus? Intran käyttäjätunnuksena käytetaan järjestelmään syöttämääsi sähköpostiosoitetta Jos toimenpide 1 ei toiminut, niin tee ohjeen mukainen yhteydeottopyyntö ylläpitoon.
Nimeni on muuttunut Kirjautumaalla Intraan pääset itse muokkaamaan tietojasi ja sitä kautta muuttamaan nimesi. Lisäksi laita Lasermalle tieto muutoksesta, jotta lehti saapuu jatkossa oikealla nimellä perille.
Kotisivuni ei näy? Muista lisätä kotisivusi osoitteen eteen http:// Jos toimenpide 1 ei toiminut, niin tee ohjeen mukainen yhteydeottopyyntö ylläpitoon.