Jäseneksi

Anominen yhdistyksen jäseneksi ja rekisteröityminen intranet-sivustolle

Anominen yhdistyksen varsinais-, perhe- tai ainaisjäseneksi tapahtuu rekisteröitymällä tästä linkistä ja täydentämällä pyydetyt tiedot. 
Muista lukea Sisäisen intranetin tietosuojaseloste ennen rekisteröitymistäsi.

HUOM: Jäsenmaksu on kalenterivuosittainen tammi-joulukuu (1.1.-31.12.), riippumatta liittymisajankohdasta! Mikäli haluat liittyä jäseneksi seuraavalle vuodelle tee anomus vasta vuodenvaihteen jälkeen!Rekisteröidyttyäsi tulet saamaan noin kahden viikon sisällä Tampereen Lasermasta kirjepostina henkilökohtaisella maksuviitteellä varustetun Suomen Collieyhdistyksen jäsenmaksulaskun. Suoritettuasi jäsenmaksun saamallasi viitenumerolla pankkiin, jäsenanomuksesi siirtyy hallituksen seuraavan kokouksen käsiteltäväksi. Hallituksen käsiteltyä jäsenanomuksesi, lähetetään rekisteröinnin yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistus jäseneksi hyväksymisestä ja ohjeet intranet-sivustolle kirjautumisesta.

Huomioi, että hallituksen kokouksia pidetään vuosittain 8-9 kappaletta, 1-2 kuukauden välein, joten uusien jäsenanomusten käsittely saattaa toisinaan kestää hiljaisempana kesäaikana muutamankin kuukauden. Hallituksen kokouspäivämäärät löydät hallituksen yhteystietosivun alusta.

Jäsenen etuihin kuuluu muun muassa

 • Neljä kertaa vuodessa suomenkielellä ilmestyvä Colliesanomat jäsenlehti
 • henkilökohtaisilla tunnuksilla pääsy yhdistyksen intranettiin ja sen tarjoamiin palveluihin (suomenkielinen)
  • muokkaa omia tietojasi
  • ilmoita pentue
  • ilmoita jalostusuros
  • kasvattajailmoitus
  • uutta kotia etsivä aikuinen koira 
  • Yhteydenotto- ja palautelomakkeet sekä aineiston lähetys
   • hallitukseen, jalostustoimikuntaan, Colliesanomiin, sivuston ylläpidolle (tekniikan toiminta, ongelmat, kehittämisideat) ja Lasermalle (postitus, osoite- ja nimenmuutokset, jäsenmaksuasiat)
   • alaosastojen hallituksiin (tulossa)
 • yhdistyksen jäsen voi ilmoittautua kaikkiin yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin, alaosastosta riippumatta
 • ilmoittautumismaksut tapahtumiin ovat usein yhdistyksen jäsenelle edullisemmat (kerrotaan tarkemmin ilmoituksessa)
 • vain jäsenen omistama koira voidaan palkita vuoden colliekilpailussa ja/tai eri lajien mestaruuskisoissa
 • Kennelliiton rekisteröintimaksut ovat edullisempia kasvattajalle, joka on rotujärjestön jäsen
 • jäsen on oikeutettu yhdistyksen rotujärjestöpuoltoihin (edellytysten täyttyessä)    

Jäsenmaksu 2017

Ensimmäisen vuoden jäsenmaksu koostuu vuosijäsenmaksusta (35 eur) ja liittymismaksusta (5 eur), vuonna 2017 jäseneksi liittyminen maksaa yhteensä 40 euroa. Perhejäseneksi liittyminen koostuu, perhejäsenmaksusta (10 eur) ja liittymismaksusta (5 eur), yhteensä 15 eur.

Ulkomainen jäsen 35 eur + 4 x 2,5eur (+ mahdollinen liittymismaksu, jos uusi jäsen)

HUOM: Älä maksa Suomen Collieyhdistyksen jäsenmaksuja muutoin kun Tampereen Laserman toimittamalla henkilökohtaisella viitteellä varustetulla jäsenmaksulaskulla, joita postitetaan uusille jäsenille kahdesti kuukaudessa, ensimmäsellä ja kolmannella viikolla.

Kasvattajan liittämät jäsenet

Kasvattajalla on mahdollisuus liittää pennunostajat yhdistyksen jäseniksi pelkällä vuosijäsenmaksulla ilman liittymismaksua, tähän varatulla lomakkeella. Liitettyjen henkilöiden tulee olla uusia jäseniä SCY:ssä, ja he ovat ostaneet lomakkeessa mainitulta ja allekirjoittaneelta kasvattajalta kasvatin, lomakkeessa mainitusta pentueesta. Jäsenyys on voimassa vasta, kun kasvattaja on suorittanut maksun kokonaisuudessaan (ilman liittymismaksua), Tampereen Laserman toimittamilla jäsenmaksulaskuilla ja SCY:n hallitus on hyväksynyt henkilön/henkilöt jäseneksi.

Jäsenasiat

Tampereen Laserma
tilaajapalvelu@laserma.fi
Kuoppamäentie 3 A
33800 Tampere
p. (03) 225 1900 (arkisin 9 - 16)

Ongelmia jäsenasioissa?

Mikäli jäsenyytesi on päättynyt, et saa enää jäsenpostia. Voit uudistaa jäsenyytesi rekisteröitymällä jäseneksi uudelleen. 

Mikäli olet hoitanut jäsenmaksuvelvoitteesi, mutta et siitä huolimatta saa jäsenpostia, ole yhteydessä Tampereen Lasermaan, niin selviää missä ongelma piilee. 

Tampereen Laserma
Kuoppamäentie 3 A, 33800 Tampere
tilaajapalvelu@laserma.fi   tai
p. 03-2251900 (klo 9-16).