Collieiden agilitypäivä Paimiossa

Kuva: Maarit Merilä

Agilitytoimikunta järjestää agilitykoulutuspäivän la 4.5.2024

Alkaen klo 11:00 Paimiossa Sporttikoirakeskuksen isolla Vauhti-kentällä (760 m​²). Kouluttajana toimii Timo Liuhto. Timon koulutus keskittyy OneMind Dogs -metodilla ohjaamiseen ja Timon kerta olikin selvästi viime vuoden agilityringin tykätyin koulutus, joka tarjosi kaikille osallistuneille uutta ajateltavaa. Treeniä muokataan aina jokaisen koirakon taitotasoon sopivaksi. Treeniaikaa on noin 20-30 min/koirakko.

Hinta riippuu osallistujamäärästä ja varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä. Hinnoittelu tähän koulutuspäivään on porrastettu seuraavanlaisesti:
6-8 koirakkoa = 80 € / koirakko
9 koirakkoa = 75 € / koirakko
10 koirakkoa = 65 € / koirakko

Osallistuvat koirakot jaetaan kahteen ryhmään. Puolivälissä koulutuspäivää pidetään 45 min tauko. Mikäli olisit halukas osallistumaan, mutta et paikan päälle pääse vielä heti aamupäivällä, voit ilmoittaa halukkuutesi saapua myös vasta koulutuksen toiseen puoliskoon ja treenata 2. ryhmässä. Timo pitää molempia ryhmiä varten alkuesittelynsä sekä rataantutustumisen.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia: agilitytoimikunta@collieyhdistys.fi . Otsikoi viestisi "Collieiden agilitypäivä 4.5.2024 Paimiossa" ja liitä sähköpostiin tiedoksi oma nimesi, puhelinnumerosi ja yhdistyksen jäsennumerosi sekä koirasi nimi (virallinen ja kutsuma) ja ikä. Kerrothan myös hieman omasta taitotasostanne ja muista mainita, mikäli sinulla on aikataulun suhteen erikoistoive.

Ilmoittautuminen on sitova, mutta oman paikkansa voi myydä eteenpäin, mikäli estyykin osallistumasta. Etusijalla yhdistykseen kuuluvat colliet su 14.4.2024 asti. Ilmoittautumisaikaa on su 21.4.2024 asti. Paikkoja on rajoitetusti! 

TERV: SCY Agilitytoimikunta