SCY Pirkanmaan jälkipäivä 2.6. Tampereella

Kuva: Kiira Käyhkö

SCY Pirkanmaan jälkipäivä collieille Tampereella

SCY Pirkanmaa järjestää collieiden jälkipäivän Tampereella, TAVES:n majalla Aitolahden Koivumäessä (Paalijärventie 18) sunnuntaina 2.6.2024. Harjoitukset suunnitellaan koirakkokohtaisesti, joten koulutukseen ovat tervetulleita kaikki aloittelijoista kokeneisiin konkareihin.

Kouluttajaksi saamme Heidi Salmisen, joka on harrastanut monipuolisesti partacollieiden, bordercollieiden ja japaninpystykorvan kanssa. Tällä hetkellä Heidillä on kisakaverina jäljeltä käyttövalioitunut ja SM-kisoihinkin osallistunut bordercollie Lee, joka on kilpaillut myös EK:ssa ja haussa. Muista lajeista Lee on mm. koiratanssi- ja rally-tokovalio. Monipuolisessa lajivalikoimassa jälki on Heidin intohimo. Kouluttajana Heidi on äärimmäisen positiivinen ja innostava.

Varaa siis kesäinen sunnuntaipäivä jäljestykselle ja tule mukaan treenaamaan ja oppimaan! 

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti SCY:n jäsenten collieille (25€/koirakko), joilla on etusija ilmoittautumisissa 5.5. saakka. Tämän jälkeen ilmoittautuminen avataan myös muille (35€/koirakko), mikäli paikkoja on vielä täyttämättä.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen scy.pirkanmaa@gmail.com . Ilmoittautuessasi kerro seuraavat tiedot:
- SCY jäsennumero
- Ohjaajan nimi, koiran nimi
- Ohjaajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite
- Lyhyesti tasostanne koirakkona / onko laji teille entuudestaan tuttu

Koulutus täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä - kuitenkin siten, että varaamme paikan ensisijaisesti yhdelle koiralle per ohjaaja. Jälkikoulutuksemme ovat olleet tyypillisesti varsin suosittuja, joten tällä tahdomme varmistaa sen, että mahdollisimman moni pääsee osallistumaan. Halutessasi voit ilmoittaa toisenkin koiran jonotuslistalle - olemme sinuun yhteydessä, mikäli paikkoja jää vapaaksi.

Maksuohjeet saat vahvistusviestissä.

Lisätietoja päivän kulusta lähetetään osallistujille sähköpostitse lähempänä koulutusta.

Tervetuloa!

T. SCY Pirkanmaa