Vuosikokous 2023

  • la 25.3.2023 klo 1017
  • Lahti, Oulu, Seinäjoki, etäyhteys

Tervetuloa Suomen Collieyhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen! Luethan tämän kokouskutsun huolella ja noudatathan ohjeita etukäteisilmoittautumisen ja valtakirjojen suhteen.

Aika: lauantai 25.3.2023 klo 11 (huom. jäsenyyksien tarkastus klo 10 alkaen, joten olethan ajoissa paikalla, jotta kokous pääsee alkamaan ajallaan!)
Kokouspaikka: Lahti, Neste K Kariston kabinetti, Kauppiaankatu 1, 15150 Lahti 
Etäkokouspaikat: Oulu, HauPa-hallin kahvio, Muottitie 1, 90830 Haukipudas
Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaan kennelpiirin toimisto, Insinööriväylä 5 C, 60100 Seinäjoki

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokoukselle kuuluvat asiat, valitaan hallituksen puheenjohtaja ja jäsenet erovuoroisten tilalle, sekä valitaan tilin- ja toiminnantarkastajat kuluvalle vuodelle. Lisäksi päätetään vuoden 2022 tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä, esitellään rotujen uudet JTO-luonnokset ja PEVISA-esitys sekä jaetaan myönnetyt ansiomerkit. Kokouksen jälkeen palkitaan vuoden 2022 Colliekilpailujen parhaimmisto ja jaetaan valiopinssit vuonna 2022 valioituneille koirille. Kahvitarjoilu.

Kokous toteutetaan hybridimuotoisena: myös henkilökohtaisella etäyhteydellä osallistuminen on mahdollista. Etäkokousalustana käytetään GoToMeeting-järjestelmää ja kokouslinkki lähetetään osallistujille etukäteen. Kokouksessa käytetään sähköistä äänestysjärjestelmää, joten kaikilla osallistujilla tulee olla henkilökohtainen laite, jolla osallistua kokoukseen ja äänestyksiin.

Vuosikokoukseen tulee ilmoittautua etukäteen oheisen nettilomakkeen kautta: https://forms.gle/6xconHDccxwYjU4j9 viimeistään lauantaina 18.3. klo 23.59. Vuosikokoukseen voi osallistua valtakirjalla, jolla valtuutettu henkilö osallistuu kokoukseen joko fyysisessä kokouspaikassa tai henkilökohtaisella etäyhteydellä. Valtakirjoja voi esittää henkeä kohden max. 2 kpl, joko fyysisellä kokouspaikalla paperisena tulosteena, tai toimittaa postitse sihteerille etukäteen niin, että ne ovat perillä viimeistään 24.3.2023.

Tervetuloa! Suomen Collieyhdistys ry:n hallitus

Esityslistaan voit tutustua alla olevasta pdf-tiedostolinkistä. Muut kokousmateriaalit löydät jäsensivujen puolelta tästä linkistä, JTO:t luettavissa ko. sivulla 2 viikkoa ennen kokousta.