Vuosikokous 2024

  • la 23.3.2024 klo 11
  • Tampere, Oulu, etäyhteys

Tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen 2024!

Aika: lauantai 23.3.2024 klo 11 (huom. jäsenyyksien tarkastus klo 10 - 10.50, olethan ajoissa paikalla, jotta kokous pääsee alkamaan ajallaan!)
Kokouspaikka: Tampere, ABC Lahdesjärvi, Pyynikki-kabinetti, Automiehenkatu 39, 33840 Tampere 
Etäkokouspaikka: Oulu, HauPa-hallin kahvio, Muottitie 1, 90830 Haukipudas

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokoukselle kuuluvat asiat, valitaan hallituksen varapuheenjohtaja ja jäsenet erovuoroisten tilalle, sekä valitaan tilin- ja toiminnantarkastajat kuluvalle vuodelle. Lisäksi päätetään vuoden 2023 tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä sekä jaetaan myönnetyt ansiomerkit. Kokouksen jälkeen palkitaan vuoden 2023 Colliekilpailujen parhaimmisto ja jaetaan valiopinssit vuonna 2023 valioituneille koirille. Kahvitarjoilu.

Kokous toteutetaan hybridimuotoisena: myös henkilökohtaisella etäyhteydellä osallistuminen on mahdollista. Etäkokousalustana käytetään Microsoft Teams -järjestelmää ja kokouslinkki lähetetään osallistujille etukäteen. Kokouksessa käytetään sähköistä äänestysjärjestelmää, joten kaikilla osallistujilla tulee olla henkilökohtainen laite, jolla osallistua kokoukseen ja äänestyksiin.

 Vuosikokoukseen tulee ilmoittautua etukäteen oheisen nettilomakkeen kautta: https://forms.gle/rCy6mkWV87T5XT9V8 viimeistään lauantaina 17.3. klo 23.59. Vuosikokoukseen voi osallistua valtakirjalla, jolla valtuutettu henkilö osallistuu kokoukseen joko fyysisessä kokouspaikassa tai henkilökohtaisella etäyhteydellä. Valtakirjoja voi esittää henkeä kohden max. 2 kpl, joko fyysisellä kokouspaikalla paperisena tulosteena, tai toimittaa postitse sihteerille etukäteen niin, että ne ovat perillä viimeistään 15.3.2024. 

Vuosikokousmateriaalit julkaistaan etukäteen nettisivujen jäsenosion puolella tällä sivulla.

Kokouksen ja Colliekilpailujen palkitsemisen jälkeen jalostustoimikunta pitää etäyhteydellä luennon monimuotoisuusprojektista. 

Tervetuloa! 
Suomen Collieyhdistys ry:n hallitus