SCYn ensimmäinen käyttäytymisen jalostustarkastus on pidetty

12.9.2023

Iloista talkooväkeä

Collieiden ensimmäinen käyttäytymisen jalostustarkastus on nyt takana päin, kun sellainen pidettiin viime lauantaina 9.9.

Saimme nähdä kahdeksan collien suorituksen mielenkiintoisella uudella tarkastusradalla päivän aikana. Kaikki suoriutuivat hienosti! Iltapäivällä perehdyttiin collieiden ulkomuotoon siluettikuvien kautta sekä tarkasteltiin liikkeitä oikeiden koirien avulla. Liikkeet saatiin videoitua ja hidastuksen avulla pystyimme analysoimaan liikkeitä vielä tarkemmin. Kiva oli nähdä erilaisia collieita liikkeissään ja päästä niitä vielä käsin tunnustelemaan.

Haluamme kiittää aivan kaikkia päiväämme osallistuneita. Iso kiitos kaikille koiransa ilmoittaneille sekä tietenkin avustajillemme, sillä ilman teitä päivä ei olisi mahdollistunut! Kiitos myös tarkastajille Anne Haapakoskelle ja Ari Ruuskalle sekä vastaavalle toimitsijallemme Marko Talasmalle. Erityisen suuri kiitos Ilolan Maatilamatkailulle, että päivämme järjestyi näin sujuvasti teidän hellässä huomassa ja kauniissa puitteissa.

Päivään osallistuneet on nyt ikuistettu historian kirjoihin ja kivaahan meillä oli kuten kuvasta näkee. Kiitos kaikille!!