Savo-Karjalan alaosaston vuoden colliekilpailusäännöt

Vuoden Colliekilpailut käydään pääyhdistyksen sääntöjen mukaisesti, jotka löytyvät jäsensivuilta. Lisäksi jaetaan kiertopalkinnot: vuoden pitkäkarvainen näyttelycollie ja Vuoden Monitoimicollie.

Monitoimicollie -kilpailussa molemmat rodut ja molemmat sukupuolet kilpailevat samassa sarjassa. Monitoimicollien palkinnosta pääsee kilpailemaan, kun tuloksia on vähintään kahdesta eri lajista: PK-lajit, toko, agility, veto, pelastus, rally-toko tai näyttelyiden PU/PN-sijoitus (paras tulos/laji). Monitoimicollie-kilpailussa käytetään omia, lomakkeesta löytyviä taulukoitaan lajien pisteytysten osalta. 


Myös kaikki vuonna 2021 valionarvon (kansainväliset ja Suomen valiot, kaikista lajeista) saaneet palkitaan. Valionarvon on oltava vahvistettu vuonna 2021 ja näkyvillä KoiraNetissä.

Tulosten lähettäminen 1.1.2024 klo 23:59 mennessä alaosaston omilla Google Forms -lomakkeillaan

Lomake lajikohtaisiin kilpailuihin sekä monitoimicolliekilpailuun: https://forms.gle/DEqFxVatNcc4gqbcA

Lomake kasvattaja- ja jalostuskoirakilpailuihin: https://forms.gle/MWPru9CzUt6V9T7CA

Lomake valionarvon ilmoittamiseen: https://forms.gle/aKWiBy21SdyBttKE6


Myöhässä lähetettyjä tuloksia ei huomioida eikä palkintoja postiteta, vaan ne on itse haettava kokouksesta.

Vuosikokouskutsu

Tervetuloa Savo-Karjalan alaosaston vuosikokoukseen sunnuntaina 21.1.2024 klo 12 Juustoportille, os. Naulakatu 2, Kuopio. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokoukselle kuuluvat asiat, valitaan uudet hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle sekä palkitaan vuoden 2023 Colliekilpailussa menestyneet. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Savo-Karjalan alaosaston Colliekilpailun tulokset tulee lähettää omilla nettilomakkeillaan viimeistään 1.1.2024. Linkit lomakkeisiin löydät alaosaston Facebook-ryhmästä (SCY Savo-Karjalan alaosasto) ja alaosaston omalta välilehdeltä yhdistyksen nettisivuilla. Noudatamme kilpailun pisteenlaskussa pääyhdistyksen sääntöjä, jotka löytyvät yhdistyksen kotisivuilta. Molemmat rodut kilpailevat samoissa sarjoissa eli pitkä- ja sileäkarvaisille ei ole kilpailusarjoja erikseen. Lisäksi jaetaan kiertopalkinto: Vuoden Monitoimicollie.

Monitoimicollie-kilpailussa molemmat rodut ja molemmat sukupuolet kilpailevat samassa sarjassa. Monitoimicollien palkinnosta pääsee kilpailemaan, kun tuloksia on vähintään kahdesta eri lajista: agility, näyttely, paimennus, pelastus, PK-lajit, rally-toko, toko tai muu harrastuslaji (paras tulos/laji). Monitoimicollie-kilpailussa käytetään omia lomakkeesta löytyviä taulukoita lajien pisteytysten osalta.

Myös kaikki vuonna 2023 valionarvon (kansainväliset ja Suomen valiot, kaikista lajeista) saaneet palkitaan. Valionarvon on oltava vahvistettu vuonna 2023 ja näkyvillä KoiraNetissä. Myöhässä tai puutteellisesti lähetettyjä tuloksia ei huomioida eikä palkintoja postiteta, vaan ne on itse haettava kokouksesta.