Päijät-Hämeen ao

Päijät-Hämeen alaosasto on perustettu 15.1.1986. Tottelevaisuuskoulutukset aloitettiin heti tammikuun lopussa -86 Kariniemen kentällä. Kerhoiltoja pidettiin aina aiheiden löytyessä. Ensimmäinen alaosastolehti ilmestyi helmikuussa -86; nyttemmin lehteä ei enää jaeta vaan ollaan siirrytty sähköiseen tiedottamiseen. 1980-luvun loppupuolella pidettiin muutama match-show, tottelevaisuuskokeita, lonkkakuvauksia, trimmauskursseja ja pikkujouluja. 1990-luvulla koulutukset jatkuivat, järjestettiin kesäleiri Immilässä, valjakkoajelua ja palveluskoirakokeet. Vuonna -95 oli raunioesittelyn ja jalostustarkastuksen vuoro. Koulutukset siirtyivät Löytynmäen kentälle, jossa nykyäänkin käymme yhdessä treenaamassa. 2010- luvulla käymme ahkerasti rally-tokoilemassa, agilitaamassa ja järjestämme erilaisia lajitutustumisia. Tervetuloa mukaan!

Meidän tapahtumat löydät sekä Facebookista, että meidän omilta sivuiltamme!

Puheenjohtaja Suvi Lehto
Varapuheenjohtaja Tuula Juvonen