Pirkanmaan ao

Pirkanmaan alaosasto on perustettu vuonna 1978 ja on yksi Suomen Collieyhdistys ry:n yhdestätoista rekisteröimättömästä alaosastosta. Kaikki SCY:n Tampereen seudulla asuvat jäsenet ovat automaattisesti myös Pirkanmaan alaosaston jäseniä. Tällä hetkellä alaosastossa on jäseniä noin 200. Alaosasto järjestää toimintaa ja tapahtumia kaikille colliehenkisille ihmisille. Useimmat tapahtumat ovat avoimia myös muille koiraharrastajille. Tapahtumista saat lisätietoa Colliesanomat-lehden alaosastopalstalta, alaosaston Facebook-sivulta ja näiltä www-sivuilta. Alaosaston hallituksen jäsenet ja yhdyshenkilöt vastaavat myös mielellään kysymyksiin sekä ottavat vastaan ideoita ja ehdotuksia. Jos olet halukas tulemaan mukaan toimintaan niin toivotamme sinut tervetuleeksi.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Puheenjohtaja Kiira Käyhkö