Pirkanmaan ao

Pirkanmaan alaosasto on perustettu vuonna 1978 ja on yksi Suomen Collieyhdistys ry:n yhdestätoista rekisteröimättömästä alaosastosta. Kaikki SCY:n Tampereen seudulla asuvat jäsenet ovat automaattisesti myös Pirkanmaan alaosaston jäseniä. Tällä hetkellä alaosastossa on jäseniä noin 200. Alaosasto järjestää toimintaa ja tapahtumia kaikille colliehenkisille ihmisille. Useimmat tapahtumat ovat avoimia myös muille koiraharrastajille. Tapahtumista saat lisätietoa Colliesanomat-lehden alaosastopalstalta, alaosaston Facebook-sivulta ja näiltä www-sivuilta. Alaosaston hallituksen jäsenet ja yhdyshenkilöt vastaavat myös mielellään kysymyksiin sekä ottavat vastaan ideoita ja ehdotuksia. Jos olet halukas tulemaan mukaan toimintaan niin toivotamme sinut tervetuleeksi.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

scy.pirkanmaa@gmail.com

Vuosikokouskutsu

SCY Pirkanmaan alaosaston vuosikokous pidetään lauantaina 15.1.2022 klo 17.00 alkaen Pohjois-Hämeen kennelpiiri ry:n tiloissa osoitteessa Tampereentie 484, 33880 Lempäälä. Vuosikokouksen jälkeen pidetään alaosaston vuosijuhla.

Vuosikokoukseen on vapaa pääsy kaikille alaosaston asioista kiinnostuneille SCY:n jäsenille, tule kertomaan mielipiteesi menneen vuoden tapahtumista ja aktiviteeteistä ja ehdottamaan ohjelmaa tulevalle vuodelle. Hallituksessa olisi myös vapautumassa pari paikkaa innokkaille collieihmisille!

Laki väliaikaisesta poikkeamisesta yhdistyslaista mahdollistaa alaosastojen vuosikokousten pitämisen tammikuussa 2022 myös etäyhteydellä. Siten myös Pirkanmaan alaosaston vuosikokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteydellä. Toivomme, että etäyhteyden kautta osallistuvat liittyvät kokoukseen kuitenkin jo klo 16.45.

Keräämme ennakkoilmoittautumista kokoukseen tämän lomakkeen kautta, jotta voimme lähettää kokousta koskevan etäosallistumiskutsun/-linkin sähköpostitse. Laitamme etäyhteydellä ilmoittautuneille myös ohjeistusta osallistumisesta.

Vuosikokouksen jälkeen jatkamme iltaa Kennelpiirin tiloissa vuosijuhlan merkeissä. Vuosijuhlan osallistumismaksu on 5€/hlö, sisältäen kahvituksen ja pientä makeaa syötävää. Vuosijuhlaan ilmoittaudutaan tämän lomakkeen kautta. Laitamme ilmoittautuneille maksuohjeet sähköpostitse. Ilmoittautuminen tämän lomakkeen kautta päättyy perjantaina 7.1.2021 klo 21.00.


Vuosikokouksessa palkitaan myös alaosaston vuoden menestyksekkäimmät colliet. Säännöt ja ilmoittautumisohjeet tästä linkistä.


Hallitus 2022

Puheenjohtaja Leena Nousiainen (2022-23)

Varapuheenjohtaja Sari Nyberg (2021-22)

Sihteeri Marianne Pelto (2021-23)

Rahastonhoitaja Eve Tuomioja (2021-23)

Jäsen Kiira Käyhkö (2020-22)

Jäsen Niina Korpela (2021-23)

Jäsen Tea Palander (2022-24)

Jäsen Mira Tiilikainen (2022)

Varajäsen Varpu Nieminen (2021-22)

Varajäsen Krista Kurppa (2022-23)