Pirkanmaan alaosaston vuosikokouskutsu ja vuoden 2021 colliekilpailusäännöt

SCY Pirkanmaan alaosaston vuosikokous pidetään lauantaina 15.1.2022 klo 17.00 alkaen Pohjois-Hämeen kennelpiiri ry:n tiloissa osoitteessa Tampereentie 484, 33880 Lempäälä. Vuosikokouksen jälkeen pidetään alaosaston vuosijuhla.

Vuosikokoukseen on vapaa pääsy kaikille alaosaston asioista kiinnostuneille SCY:n jäsenille, tule kertomaan mielipiteesi menneen vuoden tapahtumista ja aktiviteeteistä ja ehdottamaan ohjelmaa tulevalle vuodelle. Hallituksessa olisi myös vapautumassa pari paikkaa innokkaille collieihmisille!

Laki väliaikaisesta poikkeamisesta yhdistyslaista mahdollistaa alaosastojen vuosikokousten pitämisen tammikuussa 2022 myös etäyhteydellä. Siten myös Pirkanmaan alaosaston vuosikokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteydellä. Toivomme, että etäyhteyden kautta osallistuvat liittyvät kokoukseen kuitenkin jo klo 16.45.

Keräämme ennakkoilmoittautumista kokoukseen tämän lomakkeen kautta, jotta voimme lähettää kokousta koskevan etäosallistumiskutsun/-linkin sähköpostitse. Laitamme etäyhteydellä ilmoittautuneille myös ohjeistusta osallistumisesta.

Vuosikokouksen jälkeen jatkamme iltaa Kennelpiirin tiloissa vuosijuhlan merkeissä. Vuosijuhlan osallistumismaksu on 5€/hlö, sisältäen kahvituksen ja pientä makeaa syötävää. Vuosijuhlaan ilmoittaudutaan tämän lomakkeen kautta. Laitamme ilmoittautuneille maksuohjeet sähköpostitse. Ilmoittautuminen tämän lomakkeen kautta päättyy perjantaina 7.1.2021 klo 21.00.

Alaosaston vuoden colliekilpailut:

Vuosikokouksessa palkitaan myös alaosaston vuoden menestyksekkäimmät colliet.

Pirkanmaan alaosasto noudattaa alaosaston vuoden 2021 Colliekilpailuissa pääyhdistyksen sääntöjä (https://www.scy.fi/jasenille/scy-jasenille/saannot-ja-ohjeet/vuoden-2021-colliekilpailut/)

Ilmoittautuminen alaosaston colliekilpailuihin tulee tehdä 1.1.2022 klo 23:59 mennessä alaosaston sähköpostiin scy.pirkanmaa@gmail.com. Ilmoita yhden koiran tulokset yhdellä sähköpostilla, mainitse omistajan/haltijan jäsennumero tulosten ilmoittautumisen yhteydessä. Koiran voi ilmoittaa vain sen omistaja tai haltija. Palkintoja ei postiteta eikä säilytetä.