Pirkanmaan alaosaston vuosikokouskutsu ja vuoden 2022 colliekilpailusäännöt

Vuosikokouksessa palkitaan myös alaosaston vuoden menestyksekkäimmät colliet.

Pirkanmaan alaosasto noudattaa alaosaston vuoden 2022 Colliekilpailuissa pääyhdistyksen sääntöjä (https://www.scy.fi/jasenille/scy-jasenille/saannot-ja-ohjeet/vuoden-2021-colliekilpailut/)


Ilmoittautuminen alaosaston colliekilpailuihin tulee tehdä 1.1.2023 klo 23:59 mennessä alaosaston sähköpostiin scy.pirkanmaa@gmail.com. Ilmoita yhden koiran tulokset yhdellä sähköpostilla, mainitse omistajan/haltijan jäsennumero tulosten ilmoittautumisen yhteydessä. Koiran voi ilmoittaa vain sen omistaja tai haltija. Palkintoja ei postiteta eikä säilytetä.

Vuosikokouskutsu


SCY Pirkanmaan alaosaston vuosikokous pidetään perjantaina 13.1.2023 klo 18.00 alkaen Pohjois-Hämeen Kennelpiirin tiloissa osoitteessa Tampereentie 484, Lempäälä.


Vuosikokoukseen on vapaa pääsy kaikille alaosaston asioista kiinnostuneille SCY:n jäsenille. Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä jäsenten esille nostamat asiat. Mikäli jäsen haluaa nostaa asian käsiteltäväksi vuosikokoukseen tulee siitä tehdä kirjallinen esitys joko sähköpostilla tai kirjeitse viimeistään 31.12.2022 klo 23.59.
Tule mukaan kertomaan mielipiteesi menneen vuoden tapahtumista ja aktiviteeteista sekä ehdottamaan ohjelmaa tulevalle vuodelle. Hallituksesta on myös vapautumassa muutama paikka, joten nyt on oiva mahdollisuus päästä ihan käytännössä vaikuttamaan alaosaston toimintaan! Vuosikokoukseen on mahdollista osallistua sekä paikan päällä että etäyhteydellä.
Keräämme ennakkoilmoittautumiset kokoukseen osallistuvilta erillisen
ilmoittautumislomakkeen kautta kokoustarjoilujen vuoksi verkkolomakkeella osoitteessa http://bitly.ws/vgHi 

Ilmoittautuminen maanantaihin 9.1.2023 mennessä.


Vuosikokouksessa palkitaan alaosaston vuoden menestyksekkäimmät colliet. Noudatamme vuoden 2022 Colliekilpailuissa pääyhdistyksen sääntöjä, jotka löytyvät pääyhdistyksen verkkosivuilta. Ilmoittautuminen Pirkanmaan alaosaston järjestämään Colliekilpailuun tulee tehdä sähköpostilla scy.pirkanmaa@gmail.com viimeistään 1.1.2023 klo 23.59. Ilmoita yhden koiran tulokset yhdellä sähköpostilla. Mainitse sähköpostissa koiran omistajan/haltijan
jäsennumero. Koiran kilpailuun voi ilmoittaa vain koiran omistaja tai sen haltija. Diplomit jaetaan paikan päällä eikä niitä postiteta.