Pohjanmaan alaosaston vuoden colliekilpailusäännöt

Joka vuosi palkitaan alaosaston alueen menestyneimmät colliet. Tuloksensa ilmoittaneista palkitaan kolme parasta jokaisesta luokasta vuoden alussa pidettävässä vuosikokouksessa. Myös valioituneita, luokkanousijoita sekä koulutustunnuksen saaneita muistetaan. Lisäksi alaosasto jakaa jäsenilleen harrastemerkkejä alaosaston/rotujärjestön hyväksi tehdystä työstä.

Pohjanmaan alaosasto noudattaa Vuoden 2021 Colliekilpailussa pääyhdistyksen sääntöjä. Pääyhdistyksen säännöt löytyvät SCY:n jäsensivuilta.

VALIOITUNEISTA (harrastevaliot, FI MVA, POHJ MVA, C.I. tulee ilmoittaa alaosastolle itse!

LUOKKANOUSUT ja KOULUTUSTUNNUKSET kannattaa mainita myös!

Ilmoittautumiset osoitteeseen: scypohjanmaa@gmail.com 1.1.2022 klo 23.59 mennessä! Tämän jälkeen tulleita tuloksia EI huomioida, joten laita tuloksesi ajoissa!