Pohjois-Suomen ao

Pohjois-Suomen alaosasto on perustettu vuonna 1988 ja se on yksi Suomen Collieyhdistys ry:n yhdestätoista alaosastosta. Alaosastomme jäseniä ovat automaattisesti kaikki Oulun ja Lapin läänien alueilla asuvat SCY ry:n jäsenet.

Järjestämme mielenkiintoisia ja mukavia tapahtumia niin aktiiviharrastajille kuin niillekin, jotka vasta haaveleivat omasta pitkänokasta. Tulevista tapahtumista kerrotaan näiden sivujen lisäksi myös kotisivuilla, Colliesanomien alaosastopalstalla ja SCY:n alaosastofoorumilla. Toiminta on tällä hetkellä painottunut Oulun seudulle, mutta järjestämme mielellämme tapahtumia myös muualla alaosaston alueella, jos paikkakunnalla vain on innokkaita puuhaihmisiä niitä toteuttamassa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Alasosaston sähköposti:

scypohj@gmail.com