Pohjois-Suomen alaosaston vuoden Colliekilpailusäännöt

Vuoden 2022 säännöt

Pohjois-Suomen alaosasto palkitsee menestyneet colliet sääntömääräisessä kevätkokouksessa joka vuosi.  Mikäli palkinnon saaneen koiran omistaja ei pääse paikalle vuosikokoukseen, on palkinnon toimittamisesta sovittava jonkun kanssa, sillä palkintoja ei lähetetä. Kilpailut ovat tarkoitettu SCY jäsenille. 

Vuoden colliekilpailut käydään SCY:n ko. vuoden sääntöjen mukaisesti. 
SCY:n ohjeet löydät Colliesanomista 4/2021 ja kirjautuessasi jäsensivuille osoitteeseen: https://www.scy.fi/jasenille/scy-jasenille/saannot-ja-ohjeet/vuoden-2022-colliekilpailut/


Tuloksista, jotka eivät näy KoiraNetissä, tulee lähettää erikseen kopio esim. kilpailukirjasta tai arvostelulomakkeesta. Kopiot tulee lähettää selkeä kuvaisena, skannattuna tai kameralla kuvattuna, alaosaston sähköpostiin scypohj@gmail.com


Ilmoittautuminen sulkeutuu 1.1.2023 klo 23:59. 

HUOM! Myöhästyneitä tuloksia ei huomioida!

Kiertopalkinnot

  • Vuoden Tokotulokas
  • Vuoden Monitoimicolliet
  • Aamuvirkun pytty
  • Nuuskakairan Malja

Valionarvopalkinnot

  • Muotovaliot (FI, NORD, C.I.B.)
  • Harrastevaliot (FI, NORD, KANSV.)
  • Muista valionarvoista jaetaan diplomit


Vuosikokouskutsu

Tervetuloa Pohjois-Suomen alaosaston vuosikokoukseen sunnuntaina 15.1.2023 klo 12 alkaen Haukiputaan Pallon Haupa-Hallille osoitteeseen Muottitie 1, 90830 Haukipudas.

Kokouksessa palkitaan alueen vuoden 2021 menestyneet, jaetaan kiertopalkinnot, valiopalkinnot ja käsitellään sääntömääräiset kokousasiat kuten tulevan vuoden tapahtumat, tilinpäätös ja uusien hallitusjäsenten valinta. Vuosikokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä Teams-alustan kautta. Jos osallistut etänä, ilmoitathan siitä viimeistään 14.1.2023 sähköpostitse osoitteeseen scypohj@gmail.com.