Alaosaston Vuoden Colliekilpailu -säännöt ja muut palkinnot

Vuoden 2020 säännöt

Pohjois-Suomen alaosasto palkitsee alueensa menestyneet colliet sääntömääräisessä kevätkokouksessa joka vuosi.  Mikäli palkinnon saaneen koiran omistaja ei pääse paikalle vuosikokoukseen, on palkinnon toimittamisesta sovittava jonkun kanssa, sillä palkintoja ei lähetetä. Kilpailut ovat tarkoitettu SCY jäsenille, joiden kotipaikka on Pohjois-Suomen alueella. 

Vuoden colliekilpailut käydään SCY:n ko. vuoden sääntöjen mukaisesti. 


Lisäyksenä: 
Palveluskoirakilpailussa: Palveluskoiralajiin osallistunut koira, joka on saavuttanut kokeessa tottelevaisuus ja maastopisteitä, muttei tulosta saa 10 pistettä per koe. Käyttäytymiskokeen (BH) tai kestävyyskokeen (AD) suorittanut koira saa 4 pistettä. Palveluskoira lajiin osallistunut koira, jonka tulos oikeuttaa 10 pisteeseen ilmoittaa tottelevaisuus ja maastopisteet eriteltynä alaosastolle.  

Huom! Aiemmista vuosista poiketen ulkomaan tuloksia ei lasketa enään mukaan Pohjois-Suomen alaosaston kilpailuihin.


SCY:n ohjeet löydät Colliesanomista 4/2019 ja kirjautuessasi jäsensivuille osoitteeseen: https://www.scy.fi/jasenille/scy-jasenille/saannot-ja-ohjeet/vuoden-2020-colliekilpailut/Tuloksista, jotka eivät näy KoiraNetissä, tulee lähettää erikseen kopio esim. kilpailukirjasta tai arvostelulomakkeesta. Kopiot tulee lähettää selkeä kuvaisena, skannattuna tai kameralla kuvattuna, alaosaston sähköpostiin scypohj@gmail.com

Ilmoittautuminen sulkeutuu 1.1.2021 klo 23:59. 

HUOM! Myöhästyneitä tuloksia ei huomioida!

Kiertopalkinnot

  • Vuoden Tokotulokas
  • Vuoden Monitoimicolliet
  • Aamuvirkun pytty
  • Nuuskakairan Malja

Valionarvopalkinnot

  • Muotovaliot (FI, NORD, C.I.B.)
  • Harrastevaliot (FI, NORD, KANSV.)
  • Muista valionarvoista jaetaan diplomit