Satakunnan ao

Satakunnan alaosasto on yksi Suomen Collieyhdistyksen 11 paikallisosastosta. Alaosaston jäseniä ovat automaattisesti kaikki alueella asuvat pääyhdistyksen jäsenet sekä toiminta on avointa kaikille SCY:n jäsenille asuinpaikasta huolimatta. Toimintamme on keskittynyt lähinnä Porin alueelle vaikka toiminta-alueemme käsittää koko Satakunnan sekä sen reuna-alueet.

Alueen collieharrastajat olivat kokoutuneet pitkään jo ennen vuonna 1983 Ulvilassa pidettyä perustuskokousta. Ensimmäisen kymmenen vuoden aikana toiminta oli hyvinkin aktiivista ja säännöllisissä koulutuksissa kävi jopa 60 jäsentä. Satakunnassa keskityttiin erityisesti palveluskoirien koulutukseen ja alueella onkin ollut useita menestyksekkäitä palveluskoiracollieita. 

Viime vuosina toimina on ollut melko hiljaista. Pienellä porukalla on kuitenkin järjestetty näyttely-, toko- ja rallytokokoulutuksia, paimennuspäiviä sekä mätsäreitä. Alaosasta kaipaakin uusia ihmisiä mukaan toimintaan. Uusille jäsenillä on hieno mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen millaista toimintaa alueella jatkossa järjestetään. Tule mukaan toimintaan edistämään alueemme collieharrastusta ja näin koko rodun säilymistä monipuolisena koti- ja harrastuskoirana!

Seuraa myös alaosastoamme Facebookissa! Ryhmässä tiedotamme alaosaston asioista sekä tapahtumista.

Hallitus 2020

Puheenjohtaja Merja Pihlajasaari-Mäntynen 
Varapuheenjohtaja, rahastonhoitaja Riia Lehti 
Sihteeri Anni Helminen 
Jäsen Anne Naski 
Jäsen Linda Lehtiheimo 
Jäsen Sini Aalto 
Jäsen Minna Ruoho 
Jäsen Taru Satokangas-Taskinen