Savo-Karjalan ao

Savo-Karjalan alaosaston toiminta keskittyy pääasiassa Kuopion ja Joensuun alueelle, mutta kattaa alueena koko Savon sekä Pohjois-Karjalan. Järjestämme muun muassa tottelevaisuuskoulutusta, näyttelytreenejä, yhteislenkkejä sekä erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Vuonna 2019 tulossa ja suunnitteilla olevat tapahtumat löydät vasemmalta "Alueen omat" ja "Alaosaston uutiset" -sivulta.Kannattaa myös liittyä Facebook-ryhmäämme "SCY Savo-Karjalan alaosasto" !

Savo-Karjalan alaosasto perustettiin vuonna 1994, kun pysähdyksissä ollut Joensuun alaosasto yhdistettiin Savoon, jolloin myös nimi muuttui. Ensimmäisenä puheenjohtajana toimi Taru Tuhkanen. Alaosaston kahteenkymmeneen toimintavuoteen on mahtunut paljon erilaista colliemaista toimintaa, joka jatkuu edelleen aktiivisena. Alusta asti vakituisessa ohjelmassa ovat olleet match show:t, yhteislenkit sekä muu monipuolinen lajikirjo.

Toimintaamme ovat tervetulleita tutustumaan kaikki collienomistajat ja myös kaikki rodusta kiinnostuneet, vasta oman koiran hankintaa suunnittelevat!

Puheenjohtaja Sarianna Saarenheimo
Varapuheenjohtaja Anni Rask