Savo-Karjalan ao

Savo-Karjalan alaosaston toiminta keskittyy pääasiassa Kuopion ja Joensuun alueelle, mutta kattaa alueena koko Savon sekä Pohjois-Karjalan. Järjestämme muun muassa tottelevaisuuskoulutusta, näyttelytreenejä, yhteislenkkejä sekä erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Vuonna 2019 tulossa ja suunnitteilla olevat tapahtumat löydät vasemmalta "Alueen omat" ja "Alaosaston uutiset" -sivulta.Kannattaa myös liittyä Facebook-ryhmäämme "SCY Savo-Karjalan alaosasto" !

Savo-Karjalan alaosasto perustettiin vuonna 1994, kun pysähdyksissä ollut Joensuun alaosasto yhdistettiin Savoon, jolloin myös nimi muuttui. Ensimmäisenä puheenjohtajana toimi Taru Tuhkanen. Alaosaston kahteenkymmeneen toimintavuoteen on mahtunut paljon erilaista colliemaista toimintaa, joka jatkuu edelleen aktiivisena. Alusta asti vakituisessa ohjelmassa ovat olleet match show:t, yhteislenkit sekä muu monipuolinen lajikirjo.

Toimintaamme ovat tervetulleita tutustumaan kaikki collienomistajat ja myös kaikki rodusta kiinnostuneet, vasta oman koiran hankintaa suunnittelevat!

Hallitus 2020

Puheenjohtaja Sarianna Saarenheimo 
Varapuheenjohtaja Anni Rask 
Sihteeri Ilona Karjalainen 
Jäsen Oki Hakanen 
Jäsen Pia Leppänen 
Jäsen Riikka Hakamäki 
Jäsen Anne Hukka 
(Vara)jäsen Anne Kylmäoja 
Hallituksen ulkopuolinen rahastonhoitaja Anna Hakanen Alaosaston sähköposti: savokarjalaao@gmail.com