Savo-Karjalan ao

Savo-Karjalan alaosaston toiminta keskittyy pääasiassa Kuopion ja Joensuun alueelle, mutta kattaa alueena koko Savon sekä Pohjois-Karjalan. Järjestämme muun muassa tottelevaisuuskoulutusta, näyttelytreenejä, yhteislenkkejä sekä erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Vuoden 2021 tapahtumista tiedotamme tämän sivun lisäksi somekanavissamme: Facebook-ryhmämme löytyy nimellä "SCY Savo-Karjalan alaosasto"  ja Instagram-tilimme @scysavokarjala .

Savo-Karjalan alaosasto perustettiin vuonna 1994, kun pysähdyksissä ollut Joensuun alaosasto yhdistettiin Savoon, jolloin myös nimi muuttui. Ensimmäisenä puheenjohtajana toimi Taru Tuhkanen. Alaosaston 27 toimintavuoteen on mahtunut paljon erilaista colliemaista toimintaa, joka jatkuu edelleen aktiivisena. Alusta asti vakituisessa ohjelmassa ovat olleet match show:t, yhteislenkit sekä muu monipuolinen lajikirjo.

Toimintaamme ovat tervetulleita tutustumaan kaikki collienomistajat ja myös kaikki rodusta kiinnostuneet, vasta oman koiran hankintaa suunnittelevat!

Alaosaston sähköposti: savokarjalaao@gmail.com

Vuosikokouskutsu

Tervetuloa Savo-Karjalan alaosaston vuosikokoukseen sunnuntaina 30.1.2022 klo 13! Kokouspaikkana on Juustoportin kabinetti, Naulakatu 2, 70800 Kuopio.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokoukselle kuuluvat asiat, valitaan uudet hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle sekä palkitaan vuoden 2021 Colliekilpailuissa menestyneet. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Kokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteydellä vain siinä tapauksessa, jos alueelliset kokoontumisrajoitukset estävät lähikokouksen pitämisen 30.1.2022. Mikäli näin käy, kokous toteutetaan Google Meet -alustalla ja tiedotamme asiasta viimeistään 16.1. alaosaston somekanavissa sekä näillä alaosaston sivuilla.

Colliekilpailujen tulokset tulee lähettää omilla nettilomakkeillaan. Linkit lomakkeisiin löydät alaosaston Facebook -ryhmästä (SCY Savo-Karjalan alaosasto) ja alaosaston omalta välilehdeltä yhdistyksen nettisivuilta.

Hallitus 2021

Puheenjohtaja Sarianna Saarenheimo