Savo-Karjalan alaosaston vuoden colliekilpailusäännöt

Vuoden Colliekilpailut käydään pääyhdistyksen sääntöjen mukaisesti, jotka löytyvät jäsensivuilta. Lisäksi jaetaan kiertopalkinnot: vuoden pitkäkarvainen näyttelycollie ja Vuoden Monitoimicollie.

Monitoimicollie -kilpailussa molemmat rodut ja molemmat sukupuolet kilpailevat samassa sarjassa. Monitoimicollien palkinnosta pääsee kilpailemaan, kun tuloksia on vähintään kahdesta eri lajista: PK-lajit, toko, agility, veto, pelastus, rally-toko tai näyttelyiden PU/PN-sijoitus (paras tulos/laji). Monitoimicollie-kilpailussa käytetään omia, lomakkeesta löytyviä taulukoitaan lajien pisteytysten osalta.

Myös kaikki vuonna 2021 valionarvon (kansainväliset ja Suomen valiot, kaikista lajeista) saaneet palkitaan. Valionarvon on oltava vahvistettu vuonna 2021 ja näkyvillä KoiraNetissä.

Tulosten lähettäminen:

1.1.2022 klo 23:59 mennessä alaosaston omilla Google Forms -lomakkeillaan, [LOMAKKEET TULOSSA] Myöhässä lähetettyjä tuloksia ei huomioida eikä palkintoja postiteta, vaan ne on itse haettava kokouksesta.