Savo-Karjalan alaosaston vuoden colliekilpailusäännöt

Vuoden Colliekilpailut käydään pääyhdistyksen sääntöjen mukaisesti, jotka löytyvät jäsensivuilta. Lisäksi jaetaan kiertopalkinnot: vuoden pitkäkarvainen näyttelycollie ja Vuoden Monitoimicollie.

Monitoimicollie -kilpailussa molemmat rodut ja molemmat sukupuolet kilpailevat samassa sarjassa. Monitoimicollien palkinnosta pääsee kilpailemaan, kun tuloksia on vähintään kahdesta eri lajista: PK-lajit, toko, agility, veto, pelastus, rally-toko tai näyttelyiden PU/PN-sijoitus (paras tulos/laji). Monitoimicollie-kilpailussa käytetään omia, lomakkeesta löytyviä taulukoitaan lajien pisteytysten osalta. 


Myös kaikki vuonna 2021 valionarvon (kansainväliset ja Suomen valiot, kaikista lajeista) saaneet palkitaan. Valionarvon on oltava vahvistettu vuonna 2021 ja näkyvillä KoiraNetissä.


Tulosten lähettäminen 1.1.2022 klo 23:59 mennessä alaosaston omilla Google Forms -lomakkeillaan

Lomake lajikohtaisiin kilpailuihin sekä monitoimicolliekilpailuun: https://forms.gle/DEqFxVatNcc4gqbcA

Lomake kasvattaja- ja jalostuskoirakilpailuihin: https://forms.gle/MWPru9CzUt6V9T7CA

Lomake valionarvon ilmoittamiseen: https://forms.gle/aKWiBy21SdyBttKE6


Myöhässä lähetettyjä tuloksia ei huomioida eikä palkintoja postiteta, vaan ne on itse haettava kokouksesta.

Vuosikokouskutsu

Tervetuloa Savo-Karjalan alaosaston vuosikokoukseen sunnuntaina 30.1.2022 klo 13! Kokouspaikkana on Juustoportin kabinetti, Naulakatu 2, 70800 Kuopio.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokoukselle kuuluvat asiat, valitaan uudet hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle sekä palkitaan vuoden 2021 Colliekilpailuissa menestyneet. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Kokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteydellä vain siinä tapauksessa, jos alueelliset kokoontumisrajoitukset estävät lähikokouksen pitämisen 30.1.2022. Mikäli näin käy, kokous toteutetaan Google Meet -alustalla ja tiedotamme asiasta viimeistään 16.1. alaosaston somekanavissa sekä näillä alaosaston sivuilla.

Colliekilpailujen tulokset tulee lähettää omilla nettilomakkeillaan. Linkit lomakkeisiin löydät alaosaston Facebook -ryhmästä (SCY Savo-Karjalan alaosasto) ja alaosaston omalta välilehdeltä yhdistyksen nettisivuilta.