Turun alaosaston vuoden colliekilpailusäännöt

Colliekilpailu käydään pääosin pääyhdistyksen säännöillä seuraavin poikkeuksin:

Näyttelyt, Veteraanit ja pennut:

Pitkäkarvaiset ja sileäkarvaiset colliet kilpailevat kumpikin omissa luokissaan. Urokset ja nartut samassa luokassa (poislukien perusnäyttelykilpailu). Luokkia on siis sk näyttelycollie urokset ja nartut, pk näyttelycollie urokset ja nartut, sk näyttelypentu, pk näyttelypentu, sk näyttelyveteraani ja pk näyttelyveteraanit

Harrastuslajit:

Pitkäkarvaiset ja sileäkarvaiset colliet kilpailevat samassa luokassa.

Jalostus:

Kasvattajakilpailussa pitkäkarvaisten ja sileäkarvaisten collieiden kasvattajat kilpailevat samassa luokassa. Jalostuscolliekilpailussa pitkäkarvaiset ja sileäkarvaiset colliet kilpailevat samassa luokassa, mutta urokset ja nartut kilpailevat eri sarjoissa.

BH-koe

Lisäksi jos koira on suorittanut hyväksytysti käyttäytymiskokeen (BH), palkitaan koirakko kunniakirjalla.

Monitoimicolliekilpailu

Mukana on myös Monitoimicolliekilpailu.

Ilmoittaudu lähettämällä tuloksesi kileppal@hotmail.com

Ilmoittautuminen sulkeutuu 1.1.2022 klo 23:59

HUOM! Myöhästyneitä tuloksia ei huomioida.

Perille tulleet ilmoittautumiset kuitataan. Jos et saa kuittausta muutaman päivän sisällä, laita uusi sähköposti.

Palkintoja ei postiteta, vaan ne tulee noutaa alaosaston vuosikokouksesta.