Kasvattajan liittämät jäsenet

Kasvattajalla, joka on itsekin SCY:n jäsen, on 1.1.2020 mahdollisuus liittää pennunostajat 4 kk:n sisällä pentueen syntymästä yhdistyksen jäseniksi ensimmäiseksi jäsenyysvuodeksi puoleen hintaan ilman liittymismaksua (= 20 €/uusi jäsen), tähän varatulla lomakkeella. Sen voi joko postittaa tai lähettää sähköpostitse skannattuna ja allekirjoitettuna. Löydät lomakkeen tämän sivun vasemmasta laidasta.

• Etu on tarkoitettu käytettäväksi pennunostajille, jotka eivät ole SCY:n jäseniä pentua (lomakkeessa mainitulta ja allekirjoittaneelta kasvattajalta kasvatin lomakkeessa mainitusta pentueesta) ostaessaan ja ovat näin ollen uusia jäseniä liitettäessä.
  • Uusi jäsen = ei ole ollut koskaan aiemmin SCY jäsen TAI jäsenyys on päättynyt yli vuosi sitten).
  • Uudet jäsenet tulee liittää kaikki kerralla 4 kuukauden sisällä pentueen syntymästä
  • Vuoden 2019 puolella syntyneet pentueet huomioidaan, jos pentue on syntynyt 4 kk sisällä edun astuessa voimaan 1.1.2020
  • Jäsenyys on voimassa vasta, kun
    • kasvattaja on suorittanut maksun kokonaisuudessaan (ilman liittymismaksua) jäsensihteerin toimittamilla jäsenmaksulaskuilla (laskutus suoraan kasvattajalle)